Salonda antrenmanlar tam gaz

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın normalleşme süreci kapsamında yayımladığı kurallar çerçevesinde Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Cemil Döndü ve Milli Sporcularımız antrenmanlarına başladı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Salonda antrenmanlar tam gaz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pandemi sürecinden itibaren online dersler ve videolarla antrenmanlarına evde devam eden Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları salonlara geri dönmenin heyecanını yaşıyor.

"YEDİ BUÇUK YILDIR RESMİ BOKS SALONUMUZ YOKTU"

Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Boks Antrenörü Cemil Döndü, “Yaşanılan 24 Ocak Elazığ depremi ve sonrasındaki pandemi sürecinden dolayı sporcularımızın evlerinde gerçekleştirdikleri antrenman programlarını takip ederek destek verdik. Yedi buçuk yıldır resmi bir boks salonumuz yoktu. Şimdi yeni Boks salonumuzda sporcularımızın antrenmanları devam ediyor. Katkı ve desteklerinden dolayı İl Müdürümüz Abdulsamet Eren Bey’e ve Spor Şube Müdürümüz Alaattin Özdemir Bey’e teşekkür ederim.’’ İfadelerine yer verdi.

“SALONDA ANTRENMANLARA BAŞLADIK”

Milli Sporcu Gizem Özer ise, “64 kilogramda iki kez Türkiye Şampiyonluğu elde ettim. 3 kez ülkemizi Avrupa Şampiyonasında temsil ettim. Uluslararası üçüncülüğüm var. Pandemi sürecinde de evde antrenmanlarımızı yapmaya devam ettik. Normalleşme süreciyle de birlikte salonda antrenmanlarımıza başladık. Bize bu imkanları sağlayan İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e çok teşekkür ederim.” dedi.