SAİK Başkanı Levent Korkut'dan Başkan Alan'a Ziyaret

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Korkut ve beraberindeki heyet Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

SAİK Başkanı Levent Korkut'dan Başkan Alan'a Ziyaret

ÜYELERİMİZİN DASK İLE İLGİLİ SORUNLARINI İLETTİK

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “Çok kıymetli TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Korkut ve İcra Komitesi Heyeti bugün bizleri ziyarete geldiler. Yapmış oldukları ziyaretten ötürü ben kendilerine şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Levent Korkut Beyefendiyle İstanbul’a dayanan bir dostluğumuz var, kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Rabbim tekrarını yaşatmasın 2020 yılında yaşadığımız Elazığ Depremi ve 6 Şubat Depremleri’nde üyelerimizin ve vatandaşlarımızın DASK ile ilgili sıkıntıları vardı, biz kendilerine bu sıkıntıları arz ettik, sağ olsunlar Levent Başkanımız ve ekibi problemlerin giderileceğini söylediler. Kendilerine teşekkür ediyorum ” Dedi.


ELAZIĞ’LI OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi Levent Korkut, “Geçtiğimiz Kasım Ayı’nda gerçekleşen seçimler sonucunda İdris Başkanımız seçilmişti. O dönem Düzce’de gerçekleşen deprem ve 6 Şubat Depremleri nedeniyle yoğun bir süreç geçirdik. Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı olarak bölgede 2000’in üzerinde acentemiz var. Dolayısıyla bu insanların sorunlarına pratik çözümler getirilmesi ve kullanılamaz iş yerlerine yönelik çözüm getirme çalışmalarımız çok yoğun gerçekleşti. Deprem bölgesine 132 işyeri konteyner dağıtarak 300 meslektaşımıza iş hayatlarını sürdürebilmeleri için destek olduk. Yine Elazığ’a pozitif ayrımcılık yapmakla suçlandık. 6 Şubat Depremlerinden sonra en son Elazığ’a gelerek buna bir cevap vermiş olduk. Ben Elazığ’lıyım ve Elazığ’lı olmaktan gurur ve onur duyuyorum. Bu vesileyle İdris Başkanımıza Yönetimimize ve Meclisimize de hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş olduk. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum” İfadelerini kullandı

SAİK Başkanı Levent Korkut'dan Başkan Alan'a Ziyaret
SAİK Başkanı Levent Korkut'dan Başkan Alan'a Ziyaret
SAİK Başkanı Levent Korkut'dan Başkan Alan'a Ziyaret