Şahin Başkanla Hizmete Devam

Uzun bir bekleyiş  sona erdi ve Şahin Şerifoğulları yeniden Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ilan edildi. Bu karar şehirde ve parti tabanında memnuniyetle karşılandı.

Şahin Başkanla Hizmete Devam

Aralarında Elazığ’ın da bulunduğu 26 şehrin belediye başkan adayları açıklandı.

Haliç Kongre merkezinde yapılan törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Belediye başkanlarına “önce  şehre aşık olacaksınız” tavsiyesinde bulundu ardından  da “bugünden itibaren hepimizin görevi ismi açıklanan arkadaşımız için koşturmaktır.'' diyerek tüm milletvekili ve teşkilatlara talimat verdi. Erdoğan’ın bu sözleri salonda coşkuyla alkışlandı.

Şahin Başkanla Hizmete Devam

ŞERİFOĞULLARI YENİDEN BAŞKAN ADAYI

Çok Sayıda Belediye Başkan adayının kamuoyuna duyurulduğu programda, AK Parti’nin Elazığ Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları olarak ilan edildi. Başkan Şerifoğulları’nın yeniden  aday gösterilmesinde hayata geçirdiği hizmetler yanında halka karşı daima alçakgönüllü ve mütevazi olması sebebiyle anketlerde yüksek bir oyla çıkması oldu. 

Şahin Başkanla Hizmete Devam

ELAZIĞ HEYETİ TAM KADRO SALONDA

İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm katıldılar.

Şahin Başkanla Hizmete Devam

YORUCU BİR SÜREÇ SON BULDU

Ak Parti Belediye başkan adaylarını tespit etme amacıyla başlattığı süreç, bu seçimlerde oldukça uzun bir süreye yayıldı.

Değişik yöntem ve tekniklerle aday belirleme çalışmalarını yürüten Ak Parti, tüm bilgileri içeren dosyaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sundu.

ANKETLER BELİRLEYİCİ OLDU

Adayların belirlenmesinde en önemli etken ise anketler oldu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, hem memnuniyet anketlerinde hem de “kimi Belediye başkanı görmek istiyorsunuz” anketlerinde her zaman açık ara önde çıktı.
Halkın memnuniyet ve beklentilerini iyi okuyan ve bu alanda yılların tecrübesi olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin Şerifoğulları’nın en yüksek oyla seçimi kazanacağına emin olduğu için kararını Şahin Şerifoğulları yönünde verdi.

SÖZ VERDİ, YAPTI

Başkan Şerifoğulları’nın yeniden Ak Parti Elazığ Belediye Başkan aday olarak açıklanmasındaki en önemli sebeplerinden biri de söz verdiği projelerinin tümünü  hayata geçirmesi oldu.

2019 seçim vaatlerini yüzde 95 oranında gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları’nın  yeniden  aday gösterilmesindeki önemli faktörlerden biri de mütevazi ve alçakgönüllü bir başkan olması.

KARŞILAMA YAPILACAK

Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeniden Elazığ Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Şahin Şerifoğulları için önümüzdeki günlerde coşkulu bir karşılama programı yapılması ve parti il binası önünde konuşma yapması bekleniyor.

SKM ÇALIŞMALARINA BAŞLAYACAK 

Önümüzdeki günlerde tüm birimleriyle hizmete girecek Seçim Koordinasyon Merkezinin hızlı bir şekilde hareket ederek 15 Ocak tarihiyle birlikte seçim programlarına başlaması bekleniyor.

26 İLİN BAŞKAN ADAYLARI TAMAM

26 ilin belediye başkan adayının tanıtıldığı programda, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, Kocaeli, Muğla, Ordu, Samsun dahil olmak üzere 11 ilin büyükşehir belediye başkan adayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Elazığ, Giresun, Edirne, Düzce, Bitlis, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova, Isparta, Artvin il adaylarını da duyurdu.

ADAYLAR TEK TEK ÇAĞRILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan 26 ilin adayını tek tek açıklayarak sahneye çağırdı.

İŞTE 26 İLİN ADAYLARI

Artvin: Mehmet Kocatepe
Aydın: Mustafa Savaş
Balıkesir: Yücel Yılmaz
Bingöl: Erdal Arıkan
Bitlis: Nasrullah Tanğlay
Bursa: Alinur Aktaş
Çanakkale: Jülide İskenderoğlu
Çankırı: Hüseyin Filiz
Denizli: Osman Zolan
Düzce: Faruk Özlü
Edirne: Belgin İba
Elazığ: Şahin Şerifoğulları
Erzurum: Mehmet Sekmen
Eskişehir: Nebi Hatipoğlu
Giresun: Aytekin Şenlikoğlu
Isparta: Şükrü Başdeğirmen
İstanbul: Murat Kurum
Kastamonu: Tahsin Babaş
Kocaeli: Tahir Büyükakın
Muğla: Aydın Ayaydın
Ordu: Mehmet Hilmi Güler
Rize: Rahmi Metin
Samsun: Halit Doğan
Sinop: Yakup Üçüncüoğlu
Tokat: Eyüp Eroğlu
Yalova: Mustafa Tutuk