Sağlıkta Güvenli Liman

24 Ocak 2020 Elazığ depreminde hem bina olarak hem de halkımıza verdiği sağlık hizmeti ile verdiği sınavdan başarıyla çıkan Fethi Sekin Şehir Hastanesi, 6 Şubatta yaşanan iki yıkıcı depremde bölgemizin yüz akı oldu.

Sağlıkta Güvenli Liman
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Depremden etkilenen komşu illerimizden çok sayıda yaralıya hizmet veren Fethi Sekin Şehir Hastanesi, hizmetlerini aksatmadığı gibi tam kapasite ile hizmet vermeye devam ediyor.
Depreme dayanıklılığı ile ülkemizde örnek olan Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde depremin yaşandığı gün bile 20 ameliyat 36 yatış işlemi yapıldığı, polikliniklerin kesintisiz hizmet verdiği, depremden dolayı çevre illerden gelen hastalara anında müdahale edildiğine dair aldığımız haberler ilimiz adına da göğsümüzü kabarttı.
 Fethi Sekin Şehir Hastanesi, hem depreme dayanıklı yapısı hem de bölgenin şifa kaynağı olması dolayısıyla şehrimizin sağlıkta markası ve güvenli limanı olmaya devam ediyor. 
Başhekim Prof. Dr. Erol Keleş’in başarılı yönetimi, tüm hekim ve sağlık çalışanlarının özel gayret ve fedakârlığıyla ilimizi sağlık alanında önemli bir noktaya taşıyan Fethi Sekin Şehir Hastanesinin zor günlerde dahi bu önemli hizmetini aksatmadan sürdürmesini takdir ediyor, tüm çalışanlara teşekkür ediyoruz.