Sağlık Sen İl Başkanı Yeniden Selçuk Kılıç Oldu

Sağlık Sen Elazığ Şubesi 6. Olağan genel kurulu gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı genel kurulda başkanlığa yeniden Selçuk Kılıç getirildi.

Sağlık Sen İl Başkanı Yeniden Selçuk Kılıç Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeniden aday olan Sağlık Sen İl Başkanı Selçuk Kılıç Türkiye’de Kamu Sen’in önemine değinerek delegelerin desteklerine talip olduklarını söyledi.

Başkan Kılıç, “Bugün bir demokrasi şölenine tanık oluyoruz. Şubemizin 6. Olağan genel kurul toplantısını yapıyoruz. Biz ekibimiz ile üyelerimizin desteklerine talibiz. Delege arkadaşlarımın bana ve ekibime vereceği desteği Allah’ın iziyle boş çıkarmayacağız. El  birliği, gönül birliği ve kardeşlik birliği ile mücadeleye devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kaldığımız yerden sizlere hizmet etmek bizim için bir şereftir” dedi.

Sağlık Sen Başkan Adayı Ahmet Özdemir ise çıktıkları bu yolda ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Başkan Adayı Özdemir, “Bu dönemde yeni ekip ruhu ile sizlerin oylarına talibiz. Sizlerin desteği ile ilimizde sağlıktan yaşanan sorunlara karşı çözüm üreteceğimize her üyemizin sosyal ve özlük haklarında sonuna kadar yanlarında olacağımıza kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğimize söz veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi sağlık çalışanlarını pandemi sürecindeki mücadelelerinden dolayı takdir ederken, gündemine sağlıkta şiddete yer verdi. 

Bahşi, “Toplum olarak biz size ne kadar değer verebildik? Hala sağlık çalışanlarına genel merkezimiz sendikamız, genel başkan yardımcılarımız, genel başkanımız mücadele veriyor. Biz sağlık çalışanını korumakla uğraşıyoruz. Her gün bir sağlık çalışanımız şiddete maruz kalıyor” dedi.

Konuşmaların ardından Sağlık Sen Elazığ Şubesi 6. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde 85 oy ile başkanlığa yeniden Selçuk Kılıç getirildi. Diğer aday Ahmet Özdemir ise 71 oy aldı.