Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Elazığlı hemşire için anlamlı sözler

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Fethi Sekin Hastanesinde görev yapan Eda hemşire için övgü dolu sözler.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Elazığlı hemşire için anlamlı sözler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs aşısının ne kadar önemli olduğunu ve aşı ile pandeminin sonuna gelebileceğimizi her seferinde yenileyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Fethi Sekin Şehir hastanesinde görev yapan Eda hemşirenin aşı yaparak Koronavirüs salgınına karşı mücadelede bulunduğuna değindi.

Sağlık Bakan Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ‘’ Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi. Eda hemşire tedavisi halen devam eden bir rahatsızlığı olduğu halde görevinin başında. Covid-19’u da iyi biliyor, bizzat yaşadı. Yaptığı on binlerce aşıyla mücadelemizde yer aldı. Arkadaşlarımızın fedakârlıkları aşı için en anlamlı çağrıdır.’’ İfadelerini kullandı.

BAŞHEKİM KELEŞ'TEN BAKAN KOCA'YA TEŞEKKÜR

Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Erol Keleş de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya anlamlı sözleri için teşekkür etti. Başhakim Keleş: "Pandemi boyunca yorulmak nedir bilmeyen sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları aşıda da devam ediyor. Sayın Sağlık Bakanımız Dr.Fahrettin KOCA' ya duyarlılıkları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.