Saat 19.00'da Stadyumdayız

Haydi Elazığ! Kahramanlar sizi bekliyor. TFF 3.Lig 2.Grupta Şampiyon olan Elazığspor, tüm hemşerilerimizin katılımlarıyla 'Kupa Töreni' yapıyor.

Saat 19.00'da Stadyumdayız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kupa törenine saatler kala şehirde önemli bir heyecan yaşanıyor. Saat 17’de kupa ile birlikte Elazığspor tesislerinden üstü açık otobüsle hareket edecek Elazığspor kafilesi,  şehrin ana caddelerinde tur atarak Elazığlıları selamlayacak.

Elazığspor Tesislerinden başlayan şehir turu, Tofaş Kavşağı, Çayda Çıra Kavşağı, Valilik Önü, Vali Fahri Bey Caddesi ve Gazi Caddesinden geçerek Atatürk Stadyumunda son bulacak.

Saatler 19’u gösterdiğinde başlayacak kupa töreninde on binlerce Elazığlı şampiyonluğu coşkuyla kutlayacak. Yapılan konuşmalarla bu zaferde emeği olanlara teşekkür edilecek ve onlara plaketler verilecek.

Destekleriyle ve şehri bir hedefe odaklanmasındaki üstün kararlılık ve motivasyon gücüyle bu zaferin en önemli mimarı ve kahramanı olan Elazığ Belediye  Başkanı Şahin Şerifoğulları, konuşmasıyla  stadyumu bir kez de daha coşturacak ve 3-2-1 hedefini bir kez daha ilan edecek.

Elazığsporlu futbolcular, yöneticiler ve bu zaferde katkısı olan diğer şahsiyetlerin de anons ve onure edileceği kutlama programında mahalli musikimizin en güzel örnekleriyle halkımız bir kez daha coşacak.

Bu önemli anı yaşamak ve bu güzel atmosfere tanıklık etmek amacıyla bizler de gazetemizdeki işleri bugün erken tamamladık ve stadyumun yolunu tuttuk. Siz hala harekete geçmediyseniz  zarardasınız dostlar.

Haydi gakkolar! Stadyum ve bu zaferi bizlere ve şehre armağan eden kahramanlar sizi bekliyor. Geride kalmayalım ve yerimizi alarak gelecekte “oradaydım” demenin onurunu yaşayalım.