Saadet Tabela Partisi mi?

Milli Görüşün temsilcisi iddiasında bulunan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi arasındaki polemik durmak bilmiyor.

Saadet Tabela Partisi mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz günlerde YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı Milli Görüş’e ve Merhum Necmettin Erbakan’a ihanetle suçlayan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na Fatih Erbakan’dan cevap geldi.

Erbakan, "Saadet Partisi artık tabela partisine dönüşmüştür. Milletimiz kimin Erbakan Hoca'nın çizgisinde olduğunu, kimin ihanet içinde olduğunu çok iyi görüyor. Seçime kendi amblemleriyle girseler, belki yüzde 0,5 bile alamayacak pozisyona geldiler. LGBT'yi savunan, çocuklarımıza Kur'an öğretimine karşı çıkan, Ayasofya ile ilgili söylemleri ortada olan, yerel özerkliğe yeşil ışık yakan bir CHP zihniyetini iktidara taşımak için çalıştılar. Saadet Partisi şu an sıfırı tüketmiş durumdadır" dedi.

Hem seçim sonuçları, hem kamuoyu yoklamaları da gösteriyor ki Saadet Partisi tabela partisi konumuna düşmekten de öte;  toplumda artık karşılığı olmayan bir konuma düşmüşlerdir. CHP seçmeni üzerinden 10 milletvekili kazanmayı siyasi zafer ve başarı gören Saadet’in toplumdaki özgül ağırlığı da artık tamamen bitmiş ve tartışılmaya başlanmıştır.

Süreci en güzel yöneten ve hem partisini hem de misyonunu koruma ferasetini gösteren lider ise YRP Başkanı Fatih Erbakan olmuştur. Ve gelecek; Saadet’in değil, Yeniden Refah Partisi’nin olacaktır.