Saadet'in YRP Hazımsızlığı

Seçim sonrası kameraların karşısına geçen Temel Karamollaoğlu, seçimlerde aldıkları ağır yenilgi ve hezimeti sorgulamak yerine Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a eleştirme gafletinde bulundu.

Saadet'in YRP Hazımsızlığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bir basın mensubunun "YRP, belli bir oy oranı aldı. Siz CHP listelerinden girdiniz. Saadet Partisi'nin oylarını değerlendirir misiniz?" sorusuna da yanıt veren Karamollaoğlu şunları söyledi:

"Şu anda çok erken bir değerlendirme. Biz suni çıkışlara itibar etmeyiz. Erbakan hocamız, Saadet lideri olarak veda etti. Çocukları maalesef Erbakan Hocamızın emanetine ihanet ettiler. Babasına ihanet eden AK Parti'ye gitti, onlarla hareket etti. Biz elbette onların durumunu da değerlendiririz. Erbakan hocamızın sözlerini ezberleyip ekranlarda söylemek onun yolunda olmak demek değildir."

Temel Karamollaoğlu’nun bu cümleleri,  nereden bakılırsa tutarsızdık nereden değerlendirilirse kıskançlıktır.

Kendisinin 0 virgüllü oyu olduğunu bildiği için seçimlere tek başına girme cesaretini ve dirayetini gösteremeyen Temel Karamollaoğlu, YRP’nin ülke genelinde yüzde 3’e yakın aldığı oyu suni görmesi matematik bilmezliktir. 

Fatih Erbakan için söylediği; “Babasına ihanet eden Ak Partiye gitti” sözü ise tam bir cehalet ve tarih bilmezliktir. CHP zihniyetinin Erbakan Hocaya ve onun şahsında inanan insanlara yönelik zulümlerini unutan bir zihniyetten başka ne açıklama beklenebilirdi ki?

“Erbakan hocamızın sözlerini ezberleyip ekranlarda söylemek onun yolunda olmak demek değildir." cümlesini kuran bir insanın ruh hali, Fatih Erbakan’dan değil bizzat merhum Necmettin Erbakan’dan duyulan rahatsızlık ve onun misyonunu bitirmenin verdiği çaresizliktir.

Temel Karamollaoğlu’nun torun sevme zamanının çoktan geldiğini sıklıkla söyledik ama artık sadece Temel Bey’nin değil Saadet Partisi’nin siyaset sahnesinden yavaş yavaş el etek çekmesinin zamanı geldi.

Bakmayın siz önümüzdeki günlerde 10 milletvekilinin boş ve  kuru gürültü çıkartacak olmalarına. 

 Milli Görüş’ün tek ve yegâne adresi, onuruyla ve misyonuyla seçime girerek  çıkar ve menfaat uğruna 10 milletvekili kazanacağına, helalinden  ve halkın umudu olmak misyonundan hareketle 5 milletvekili kazanan Yeniden Refah Partisidir. 

Artık Saadet huzurdan çekilmeli ve hatta Karamollaoğlu Vakfı’na dönüşmelidir.