Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Öğrencilerin 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu

Yurt genelinde olduğu gibi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Elazığ'da da çeşitli törenlerle coşkuyla kutlanıyor.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Öğrencilerin 23 Nisan Coşkusuna Ortak Oldu

Fırat Üniversitesi tarafından hazırlanan etkinliklerden biri de Akçakiraz Beldesi’nde bulunan Yenice İlkokulu’nda yapıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen programa Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, Yönetim Kurulu Üyeleri, Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin KAYA, öğrenciler, aileleri ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende coşkulu anlar yaşandı.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Okul Müdürü Beytullah ADAL tüm çocukların bayramını kutladı.

Programda bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ ise önemli mesajlar verdi.

Prof. Dr. GÖKTAŞ yaptığı konuşmada “Milli Mücadelenin resmi bir çatı altında devam etmesi ve tekrar birlik ve beraberliğin sağlanması adına Türkiye Büyük Millet Meclisi kuruldu. Bu vesile ile 102. Kuruluş yıldönümünü kutladığımız ve Gazi Mustafa Kemal tarafından da özelde Türkiye Cumhuriyeti’ndeki çocuklarımıza ve genelde de tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

Program kapsamında öğrenciler okudukları şiirler ve sergiledikleri bir birinden güzel oyunlarla davetlilerden büyük alkış aldı.

Programın sonunda Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.