RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanında kurulan iftar çadırı binlerce vatandaşımıza hizmet veriyor.

RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'na kurulan ve her gün binlerce vatandaşımızı aynı çatı altında buluşturan iftar çadırına ilgi gün geçtikçe artıyor.

 

BİNLERCE ELAZIĞLI İFTAR ÇADIRINDA BULUŞUYOR

Yediden yetmişe her yaştan her meslek grubundan vatandaşımızın bir araya gelerek ramazanın huzurunu, bereketini ve sevincini paylaştığı iftar çadırında, ezanın sesiyle birlikte binlerce hemşerimiz dualar ederek ilk iftarlarını açıyor.

 

İKİ BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Ahmet Aytar Meydanı’nda iftar çadırı kurularak, iftar sevincine ortak olunuyor.İftar çadırında her akşam farklı iftar mönüsüyle iki bin kişi ağırlanıyor. Ayrıca sahur saatine kadar açık tutulacak olan iftar çadırında, iftar saatinden sahur saatine kadar vatandaşlara ücretsiz çay ikramında bulunuluyor.

 

HAYIRSEVERLER DE KATKIDA BULUNABİLECEK

Öte yandan kardeşlik ve paylaşma ayı olan Ramazan ayı süresince iftar sevincine hayırsever vatandaşlar da ortak olabilecekler. Ramazan ayının manevi atmosferine hayırlarıyla ortak olmak isteyen vatandaşlar da Elazığ Belediyesi ile irtibata geçerek, iftar çadırında diledikleri gün kadar iftar verebilecekler.

 

RAMAZAN BİRLİK VE BERABERLİK RUHUNUN YANSIMASIDIR

İftar çadırında Ramazan ayının ruhunu daha güçlü hissettirmek, toplumsal bağlarımızı daha da güçlendirmek amacıyla düzenlenecek etkinlikler kapsamında iftar öncesi ve iftar sonrası ile teravih namazı sonrasında, Kur’an-ı Kerim tilaveti, tasavvuf musikisi ve ilahi sanatçılarının katılımıyla dinleti programları ve sohbet programları yer alıyor.

 

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

İftar çadırında birlikte iftar açmanın sevincini paylaşan vatandaşlar ise Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.