Raif Çiçek'ten Baskil İlçesine Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Eski İl ve Ocak Başkanı Raif Çiçek, ziyaretlerine devam ediyor.

Raif Çiçek'ten Baskil İlçesine Ziyaret

Çiçek, ziyaretleri kapsamında Baskili ziyaret etti.Çiçek yaptığı açıklamada,“ Baskil İlçemizde dava arkadaşlarımızın  taziyeleri vesilesiyle bilgili,kültürlü,edepli,terbiyeli,ahlaklı,dürüst,mert Baskil Ocak Başkanımız Özkan KIZILKAYA kardeşimin çay davetine hicabet ettik.

Davette Baskil İlçemize hizmet etmek gayesiyle Belediye Başkanlığı görevine talip olan Tuncer TURUS, Ahmet KÜRÜM, Murat BAYDUR kardeşlerimle birlik beraberlik, sevgi ve saygı içinde seviyeli,ilkeli bir yarış sürdürdüklerini,ayrıca değerli İlçe Başkanımız Vehbi GENÇ ve yönetim kurulunun da derleyici,toparlayıcı,kucaklayıcı,yapıcı çalışmalarını duyduk ve şahit olduk.

Gençlere yönelik kısa bir sohbet yaptık. Sohbette :Yüce dinimiz İslamın, Allah'ın biz insanlar için seçtiği en son ve en mükemmel din olduğunu,bu dinin en önemli özelliği bütün insanlığı iyiliğe,güzelliğe,hakka,adalete,barışa ve kardeşliğe davet ettiği konularına değindik.

Yardımlaşma ve dayanışmanın  dinimizin önemle üzerinde durdurduğu konu olduğunu değerlendirdik.Bir Ayeti Kerime'de Yüce Rabbimiz şöyle buyuruyor:"İyilik ve takvada yardımlaşın.Günah ve düşmanlıkta yardımlaşmayın.Allah'a karşı gelmekten sakının, çünkü Allah'ın cezası çok şiddetlidir."Bir hadisi Şerifte  ise Peygamber Efendimiz (S.A.S) şöyle buyuruyor:"Hayra vesile olan, o hayrı işleyen gibi sevap kazanır"dedi.