Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Başkan Alan'ı Ziyaret Etti

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Fahrettin Göktaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan İdris Alan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Başkan Alan'ı Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÜNİVERSİTEMİZ ŞEHRİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR DEĞERDİR 

Rektör Prof.Dr. Fahrettin Göktaş’ın ziyaretlerinde değerlendirmelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan: “Üniversitemiz 40.000 öğrenciye ev sahipliği yapan, sürekli yukarı ivmelenen başarı grafiği ile İlimiz için büyük bir değerdir.  İş Dünyasından uzakta bir üniversite, üniversiteden uzakta bir iş dünyası, kısır döngülere mahkum kalacaktır. Ziyaretlerimize gelen kıymetli hocamız  Prof.Dr.Fahrettin Göktaş’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. İşbirliğimizi geliştirerek ilimize hayırlı işler yapacağız.” dedi.

BAŞKANIMIZA YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM

Rektör Prof.Dr.Fahrettin Göktaş ise “İlimizin gelişmesinde lokomotif rolde olan önemli kurumlarımızdan biri olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonucunda göreve başlayan Sn.İdris Alan Başkanımızaın yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.” dedi