Prof. Dr. Bilal Çoban, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

HAZARSAM Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçiminde Elazığ MHP Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı. Çoban, seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, '15 yıllık siyasi mücadelemizde her bir vatandaşımızın hayatına dokunacak projeleri ve şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları atma zamanı gelmiştir' dedi…

Prof. Dr. Bilal Çoban, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çoban, seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizerek, “15 yıllık siyasi mücadelemizde her bir vatandaşımızın hayatına dokunacak projeleri ve şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları atma zamanı gelmiştir” dedi.

AZİZ ŞEHRİMİZ İÇİN TARİHİ BİR DÖNEMİ HEP BİRLİKTE BAŞLATACAĞIZ

MHP Genel Merkezinde Elazığ Milletvekilliği aday adaylık müracaatını yapan HAZARSAM Başkanı Prof.Dr. Bilal Çoban, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Malumunuz olduğu üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde Ülkemiz için tarihi öneme sahip Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri yapılacaktır. Aziz şehrimizin müreffeh geleceği için 15 yıllık siyasi mücadelem, projelerim, bilgi birikimim ve siz kıymetli kardeşlerimin yürekten destek ve dualarına dayanarak Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekilliği için aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Sizlerin çok yakından takip etmiş olduğu gibi onlarca projemiz ile birlikte 2022 yılı boyunca her ilçemiz ve şehir merkezimiz için ayrı ayrı açıklamış olduğumuz ‘Elazığ Kurtuluş Planı’ çerçevesinde her bir vatandaşımızın hayatına dokunacak projeleri ve şehrimizi geleceğe taşıyacak adımları atma zamanı gelmiştir. Aziz şehrimizin en ücra köyünden il ve ilçe merkezlerimizde yaşamını idame ettiren her bir kardeşim şunu iyi bilmelidir ki; bu seçim ülkemiz adına olduğu kadar ilimiz için de bir dönüm noktasıdır. Bir sıcak çayını, sofrasını, hüznünü, sevincini, kaygılarını, neşesini ve umudunu 15 yıldır bizimle paylaşan her bir kardeşimle dün olduğu gibi bu kutlu yolculuğu birlikte yürümek için yola çıkmış bulunuyorum. Taşına Toprağına Kurban Olduğumuz bu Aziz şehrde artık yeni bir dönemi başlatma vakti gelmiştir. 14 Mayıs günü yapılacak olan seçimlerde destek ve dualarınıza talibim. Yüce Allah Allah (c.c) şanlı bir zafer ile bize yardım etsin inşallah.” şeklinde açıklamada bulundu.