Prof. Dr. Açık: Elazığ Evladına Sahip Çıkacak

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, seçim çalışmalarında sahada en yoğun çalışan adaylardan oldu. Şehir merkezindeki SKM açılışları, açık hava toplantıları, STK, esnaf ziyaretleri yanında İlçe, Belde ve köy ziyaretleriyle halkla da buluşan Prof. Dr. Açık'ın güçlü bir oyla milletvekili seçileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Prof. Dr. Açık: Elazığ Evladına Sahip Çıkacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs seçimleri öncesi Elazığ'da her kesime ulaşan ve yine bu kesimlere yönelik mesajlar veren tek isim Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık oldu. 

Kadınlar ve kadının topluma ve ekonomiye katkıları konusunda geçmişten bugüne birçok projeyi hayata geçirmede önemli başarılar yakalayan Prof. Dr. Açık, bu özelliğinden dolayı 14 Mayıs seçimlerinde kadın seçmenlerin gözdesi ve umudu olmayı başardı.

Prof. Dr. Açık: Elazığ Evladına Sahip Çıkacak

HER YERDE COŞKU İLE KARŞILANIYOR 

Kadınlara yönelik çalışmaları yanında gençlere yönelik önemli projeleri olan, onların başta işsizlik olmak üzere birçok sorunlarına çözüm olabilecek adımlar atan Prof. Dr. Açık’ın gençlik buluşması birçok genel başkanın dahi yakalayamadığı coşkulu bir kalabalıkla gerçekleşti.

ELAZIĞ’IN ABLASI, ELAZIĞLI’NIN GÖNLÜNDE

Gençler, ablasının yanında  sloganıyla Prof. Dr. Açık’a desteklerini ortaya koyan gençlere yönelik istihdamının desteklenmesi, AB Projeleri, Genç Kadınların Mesleki Eğitimi Projesi, Girişimcilik Seminerleri sözü veren Prof. Dr. Açık gençlerden tam destek almayı başarmış gibi gözüküyor. 

Prof. Dr. Açık: Elazığ Evladına Sahip Çıkacak

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ 

Gençlerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Prof. Dr. Yasemin Açık, 'Elazığ'da gençlerin istihdam edilmesi için yeni yatırımların, yeni fabrikaların, yeni istihdam alanlarının açılması için özel olarak gayret edeceğim. İş insanı arkadaşlarımı yatırım yapmaları için Elazığ'a davet edeceğim' dedi.

Seçimin kaderini gençlerin ve kadınların belirleyeceğini belirten Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Açık, “Geçtiğimiz yıllarda gençlerle çok güzel projeler gerçekleştirdik. Ablanız olarak, her zaman gençlere destek oldum, bununla da mutluluk duydum. Genç istihdamının desteklenmesi AB Projesi, Genç Kadınların Mesleki Eğitimi Projesi, Girişimcilik Seminerleri bu projelerden bazılarıdır. Önümüzdeki süreçte sizlerle çok daha güzel projeler gerçekleştireceğiz. Sizlerle çok güzel çalışmalar yapacağız. Gençlerimizle birlikte çalışacağız, gençlerimizle birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Açık: Elazığ Evladına Sahip Çıkacak

“HERKESİN MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM”

Şehri için  bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışacaklarını kaydeden Prof. Dr. Açık, “Ben her görüşten, herkesin vekili olacağım. Bir bağımsız aday Ankara’ya ne kadar güçlü giderse istekleri daha fazla karşılanır, talepleri daha fazla karşılık bulur. Siz beni seçtikten sonra ben sizin istediklerinizi yapmaya vekil olacağım. Asla sizin onayınızı almadan bir şey yapmayacağım. Siz ne derseniz ben onu yapacağım. Bu can bu bedende olana kadar bu şehir için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

Prof. Dr. Açık: Elazığ Evladına Sahip Çıkacak

BENİM PARTİM YOK, BENİM HEMŞERİLERİM VAR 

Katıldığı programlarda; “Elazığ’ın ablası, Elazığ seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılanan Prof. Dr.Yasemin Açık, “Benim partim teşkilatım yok, benim gönüldaşlarım var. Sizler beni öyle güçlü bir şekilde destekleyeceksiniz ki, Elazığ’ın sesi bütün Türkiye’de yankılanacak. Beni öyle bir oyla gönderin ki Elazığ’ın isteklerine kimse sessiz kalamasın. Kimse Elazığ’ın isteklerini karşılamama gibi bir duruma düşemeyecek. Çünkü biz el birliğiyle güç birliğiyle şehrimizin bütün ihtiyaçları için adeta koşacağız” dedi.

“ELAZIĞ BENİM SEVDAM” 

Memleket sevdası ile durmadan yılmadan çalışacağını ifade eden Prof. Dr. Açık, “Elazığ benim sevdam. Bu can bu bedende olduğu sürece var gücümle çalışacağım, siyaset olsun olmasın önemli değil. Her zaman her koşulda bu şehrin her bir insanının sorunu benim sorunum. Çok şükür zamanımız var enerjimiz var. Ben bütün işlerimi bırakacağım bu şehir için emek vereceğim. Herkesi kucaklıyorum. Her kesimin vekili olacağım” diye konuştu.

Prof. Dr. Açık: Elazığ Evladına Sahip Çıkacak

HER KESİMDEN PROF. DR. AÇIK’A YOĞUN İLGİ 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Açık, Doğukent, Ulukent ve Sanayi Mahallelerinde de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Her girdiği işletmede sevgi ve saygı ile karşılanan Prof. Dr. Açık, aynı toprak üzerinde aynı havayı soluduğu hemşerilerinin ilgisi karşısında duygulandı.

VATANDAŞLAR: “HER SEÇİMDE ADAYLIĞINIZI BEKLEDİK”

Elazığ’ın ablasını bağrına basan hemşerileri, “Bizi yalnız bırakmadınız ki, siz de yalnız kalasınız, güzel insan. Elazığ için iyi bir kazanımsınız. Halkın size karşı büyük bir teveccühü var. Oylarımız sizinle, sizin arkanızdayız. Çocuklarımız, arkadaşlarımız, biz sizin için çalışıyoruz. Bize artık hızlı, atik ve başarılı biri lazım, biz ölürsek, ölecek biri. Sizde tam böylesiniz. Hiç merak etmeyin. Mücadeleniz karşılıksız kalmayacak. Sizin özgüveniz yetiyor. Her seçimde adaylığınızı bekledik” dedi.

Prof. Dr. Açık: Elazığ Evladına Sahip Çıkacak

“ELAZIĞ, SİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAK” 

Prof. Dr. Yasemin Açık’a destek sözü veren vatandaşlar, “Oyumuzu Elazığ’ın ablasına vereceğiz. Birlikte başaracağız. Şehrimiz için sizin kazanmanızı istiyoruz. Sen Elazığ’ı yalnız bırakmadın, hizmetleriniz var aş verdin iş verdin. Herkes Yasemin Hoca diyor başka bir şey demiyor. Elazığlılar sizi yalnız bırakmayacak” dedi.

“ELAZIĞ’A YAPTIKLARINIZI UNUTMADIK” 

Sabahın erken saatleri ile birlikte Sanayi Sitesini ziyaret eden Prof. Dr. Açık, kısıtlı alanlarda emek veren esnafla bir araya gelerek, taleplerini dinledi. Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Açık’ın büyük bir ilgi ile karşılayan Sanayi Sitesi esnafı, “Sizin bu Elazığ’a yaptıklarınızı kimse unutmaz. Herkes kendi faydasına tercih yapıyorsa biz de faydamıza tercih yapacağız. Elazığ hakkınızı verecek” dediler.

Esnafın yeni sanayi sitesi taleplerinin seçimlerden sonra karşılık bulması için elinden geleni yapacağını ifade eden Prof. Dr. Açık, temaslarını Namık Çiftçi Caddesi ve Elazığ Caddesi ile devam ettirdi.

 “ELAZIĞ’IN ABLASINI REKOR OYLA MECLİSE GÖNDERECEĞİZ”

Ziyaretler sırasında vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ve coşku ile karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık, kadınlar tarafından bir abla, bir kardeş gibi karşılanırken, yaşlı amcalar da bir baba şefkati ile karşılayıp, dualarıyla sardılar. Dükkanlarına astıkları afişleri boyunlarına sararak Prof. Dr. Açık’ı karşılayan esnaflar, “Biz de sıkıntı yok. Buralar sizin. Rahat olun. Sizi mecliste göreceğiz. Gönlümüz sizden yana, rekor kırmak istiyoruz” dediler.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKALIM 

Ziyaretlerinde halkımız  tarafından heyecanla ve sevgi ile karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık, seçime sayılı saatler kaldığını anımsatarak, “Bağımsız aday olmak zor. Seçimlerden güçlü çıkarak, Ankara’ya gidip, şehrimi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Şehrimizin her noktasında farklı sıkıntılar var. Biz el ele verip, güç birliği yaparak, sorunlara çözüm bulacağız. Seçim günü beni destekleyen hemşehrilerimin sandıklara sahip çıkmasın istiyorum” dedi.