Periler parkeye iniyor!

 

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl Balıkesir Edremit'te organize edilmesi kararlaştırılan Federasyon Kupası'nda heyecan dün itibariyle başladı

Periler parkeye iniyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl Balıkesir Edremit’te organize edilmesi kararlaştırılan Federasyon Kupası’nda heyecan dün itibariyle başladı. Kupaya B Grubu’ndan katılan ve İstanbulgücü,
Urla Bld., Edirnespor Basketbol, Mersin Kurtuluş takımlarıyla mücadele edecek olan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, ilk maçına bugün çıkacak. İlk maçında bugün İstanbulgücü ile saat 19.00’da Edremit Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek olan Elazığ İl Özel idarespor’da hedef, galibiyetle Federasyon Kupası’na güzel bir başlangıç yapmak.
Mavi-Beyazlı ekibimiz gruptaki 2. maçında yarın Urla Belediye, 1 Ekim’de Kurtuluşspor ve 2 Ekim’de Edirnespor ile karşı karşıya gelecek.

UYGULANACAK KURALLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü ve Hakem Direktörlüğü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi antrenörleriyle bir araya geldi.
Balıkesir Ramada Kaz Dağları Otel’de gerçekleşen toplantıda 2016-2017 sezonunda uygulanacak kurdigerar hakkında bilgiler verildi. 
Buluşmada Türkiye Basketbol Federasyonu’nu temsilen Hakem Direktörü Recep Ankaralı ve Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş yer aldı. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde gelecek sezon yer alacak 20 takımın temsilcisi de toplantıda hazır bulundu. Toplantıda Elazığ İl Özel İdarespor’u Antrenör Berat Gök temsil etti. TKBL antrenörleri de Ankaralı ve Özgümüş’e gelecek sezon ile ilgili beklentilerini iletti. (Spor Merkezi)