PERFORMANSIYLA PARMAK ISIRTIYOR!

Elaziz Belediyespor'un genç eldiveni Ogün Karakaya, forma giydiği maçlarda sergilediği başarılı performansla göz dolduruyor

PERFORMANSIYLA PARMAK ISIRTIYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’un kalesini koruyan Ogün Karakaya (23), yaptığı başarılı kurtarışla büyük takımların radarına girdi. TFF 3. Lig’de play-off mücadelesi veren Elaziz Belediyespor’un kalesini koruyan Ogün, 1. kaleci Engin’in sakatlanmasının ardından kaptığı formayı bir daha da geri vermedi. Forma giydiği ilk maçtan itibaren kalede güven veren bir görüntü sergileyen ve Spor Toto Süper Lig ile Spor Toto 1. Lig ekiplerinin radarına giren genç file bekçisi açıklamalarda bulundu.

Futbolun içinden gelen bir ailede büyüdüğünü kaydeden Ogün, “İki abimde futbol oynadılar. Benim hevesim onlardan başladı. Babam da eskiden kaleciydi. Aslında futbola forvet olarak başladım. İstemeyerek kaleci olmak zorunda kaldım. Denizlispor seçmelerine forvet olarak girmiştim. Mini minik takımda 2 sene forvet oynadım sonradan koşmayı sevmediğim için beni kaleye yönlendirdiler. Hiç istemeyerek kaleci oldum” dedi.

Kendime güveninin tam olduğunu belirten genç file bekçisi, “Hedefim en kötü Spor Toto 1. Lig veya Spor Toto Süper Lig’de forma giymek. İnşallah bana nasip olur buralarda oynamak” şeklinde konuştu.

Kendisine örnek alacağı bir kaleci olmadığını ifade eden Elaziz Belediyesporlu Ogün Karakaya, stilinin eski Real Madridli Casillas’a benzetildiğini söyledi.