PARA VAR HİZMET YOK!

İlgisizlik yüzünden oldukça bakımsız bir durumda olan Hazar Vergi Dairesi, hizmetlerde aksaklıkların yaşanmasına neden olurken istenmeyen kazalara da davetiye çıkarıyor

PARA VAR HİZMET YOK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlgisizlik yüzünden oldukça bakımsız bir durumda olan Hazar Vergi Dairesi, hizmetlerde aksaklıkların yaşanmasına neden olurken istenmeyen kazalara da davetiye çıkarıyor.

‘’MERDİVENLER VATANDAŞLARIN HAYATINI TEHLİKE ALTINA ATIYOR’’

Hazar Vergi Dairesi giriş merdivenlerinin dar olması yaşanan sıkıntılara başka bir boyut kazandırıyor. Merdivenlerin standartlara uygun olmamasından dolayı bir çok vatandaş düşme tehlikesi yaşıyor.

‘’HAKİMİYET YAZDI TABELA DEĞİŞTİRİLDİ’’

Geçtiğimiz yıllarda Hakimiyet Gazetesi’nin gündeme taşıdığı Hazar Vergi Dairesi tabelasının bakımsızlık yüzünden döküldüğü haberi üzerine yetkililer harekete geçerek tabelayı değiştirmişti.

‘’VERGİ DAİRESİ TAŞINSIN’’

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan  vatandaşlar;’’Binanın yeterince donanımlı olmamasından dolayı çok sıkıntı çekiyoruz. Odaların basık olması ve havalandırma gibi sorunları yüzünden personellerde sıkıntı çekiyor. Resmi kurumların şehir dışında çıkarılması gibi çalışmalar olduğunu biliyoruz. İnşdigerah Vergi dairesi de bu eski binadan bir an önce taşınır. Yetkililerin bu soruna en kısa zamanda bir çözüm bulması gerekiyor. ’diye ifade etti.