Palu Belediye Başkanı Septioğlu, AK Parti'ye katıldı

Palu Belediye Başkanı Muhammet Septioğlu, AK Parti'nin 182. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı kapsamında düzenlenen törenle AK Parti'ye katıldı. Rozetini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı.

TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'ye katılan belediye başkanları için rozet takma töreni düzenlendi. Törende Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni katılan belediye başkanlarına rozetlerini taktı.

SEPTİOĞLU'NA ROZETİNİ ERDOĞAN TAKTI

Törende Palu Belediye Başkanı Muhammet Septioğlu da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından takılan rozetle AK Parti'ye katıldı.

PROTOKOL DE KATILDI

Septioğlu'nun rozet takma törenine AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu da eşlik etti.