Özlenen Vekil Profili

Ak Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, hem mesleğindeki başarıları, hem yöneticiliği hem de insani duruşuyla şehrin sevdiği ve saydığı bir isim. 

Özlenen Vekil Profili
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her ne kadar Elazığ halkı kendisini bugüne kadar farklı bir siyasi cenahta görse de son yıllardaki başarılarıyla Ak Partili siyasilerin ve yöneticilerin dikkatini çekti.  Önce Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliğine atandı, ardından da Ak Parti milletvekili listesinde birinci sıraya layık görüldü.

Prof.Dr.Keleş, söylemleri ve duruşuyla Ak Partinin misyonuna uyan bir profil ortaya koyuyor, açılış ve programlardaki konuşmalarıyla toplulukları harekete geçiriyor.

Erol hocamız kalabalığın coşkusunu görünce kendisi de coşuyor ve bakanlık başta olmak üzere önemli vaatlerde bulunuyor, masaya yumruğunu vuruyor, yetmiyor masayı ikiye bölüyor.

Tabi tüm bu konuşmalar, ortamda bulunanlarca dakikalarca alkışlanıyor. Siyasetin coşkusu ve tabanın güveniyle birleşince böylesi sahneler kaçınılmaz oluyor.

Prof.Dr.Erol Keleş’in samimi duyguları ve bu vaatlerde bulunma özgüvenini takdir etmek lazım. Zira bugüne kadar hiçbir Ak Partili siyasiden, Ankara’yı muhatap alan tekil bir çıkış görmedi Elazığ. Ve böyle bir tabloyu Elazığ uzun bir süreden beri görmediği, göremediği için de “Sahipsiz Elazığ” söylemlerinin ayyuka çıktığını bildiği için Erol Hoca da bu eksikliği giderme babında böyle bir çıkış yaptı.

Prof.Dr.Erol Keleş’in klasik ve suskun bir milletvekili olmayacağı, sorunları etkili makamlara ileteceği, sonuç alınmadığı takdirde bunu üst makamlara taşıyarak süreç değil sonuç odaklı bir yönetici olduğunu bildiğimiz için bu çıkışına biz çok şaşırmadık ve hatta kendisini yansıtan doğal ve sorumluluk duyulan bir ifade olarak gördük.

Umarız bu çıkışa şaşıranları ve aşırı bulanları, özlenen bir milletvekili tavrıyla  bu kez Erol Hoca şaşırtır.