Özel İdare Meclisinde Çelik Dönemi

AK Parti'de uzun süre Merkez İlçe Başkanlığını başarı ile yürüten, yaptığı çalışmalarla göz dolduran Avukat Ömer Faruk Çelik, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde görevinden istifa ederek, İl Genel Meclis Üyeliğine aday olmuş, yapılan seçimlerde Meclis Üyeliğine seçilmişti.

Özel İdare Meclisinde Çelik Dönemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teşkilat çalışmalarında gösterdiği başarılar ve özellikle merkez köylerin sorunlarına vakıf olması, İl Genel Meclisi’nin gerçekleştirdiği ilk toplantıda Parti grubu tarafından meclis başkanlığına aday gösterilmesi sonucunu getirmesinin ardından yapılan seçimlerde kendi partisi yanında diğer siyasi partilerin meclis üyelerinin de oyunu alarak, oy çokluğu ile meclis başkanlığına seçildi.

Öncelikle Av. Ömer Faruk Çelik’e yeni görevinde başarılar siliyoruz. Kendisinin yeni dönemde etkili bir yönetim anlayışı ile tüm ilçe köyleri ile merkez köylere eşit hizmetin gitmesine vesile olacağı gibi İl Özel İdarelerine Avrupa Birliği fonları yanında değişik bakanlıkların ayırdığı fon ve imkânlardan da en yüksek oranda faydalanacağına inanıyoruz.

İl Özel İdarelerine yasal olarak merkezi bütçeden aktarılan kaynakların, Elazığ’ın ihtiyaçlarına cevap vermediğini bilen Çelik’in başta tarımsal üretim, ürün çeşitliliği, istihdam ve üreticilere destekler konusunda da yeni kaynaklar oluşturacağına ve bu görevini hakkıyla yerine getireceğine inanıyoruz.