ÖZEL EĞİTİM REHABİLİTASYON MERKEZLERİ AYAKTA KALMALI

Başak MERAL GÜNDÜZ/Özel Eğitim Kurumları Derneği Federasyonu Elazığ İl Başkanı Fasih Karakaya ve yönetim kurulu üyesi Mehmet Emrem Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ı makamında ziyaret ettiler.

ÖZEL EĞİTİM REHABİLİTASYON MERKEZLERİ AYAKTA KALMALI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ÖZEL EĞİTİM KURUMLARI ÜLKE GENELİNDE SİYASİ PARTİLERDEN DESTEK BEKLEMEKTEDİR

Fasih Karakaya”Özel Eğitim  Kurumları Federasyonu ülke genelinde siyasi partilerden destek talep etmektedir.Küresel boyutta yaşanan Pandemi sürecinde Özel Eğitim Kurumlarında da bir takım zorluklar meydana getirmiştir. Yerel bazda da ilimiz Elazığ’da yaşanan deprem felaketinin açtığı yara henüz sarılamamışken pandemi süreci bu zorlukları katlayarak artırmıştır”dedi.

 

ÖZEL EĞİTİM KURUMLARINDA ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIĞI NEDENİYLE MAAŞ,KİRA VE SERVİS ÜCRETLERİNİN KARŞILANMASI HUSUSUNDA ZORLUKLAR MEYDANA GELİYOR

Karakaya”Özel Eğitim Kurumlarında öğrenci devamsızlığı nedeniyle ortaya çıkan ödenek tablosunun azalması neticesinde maaş, kira ve servis ücretlerinin karşılanması hususunda zorluklar meydana geldiğini ifade etti.

Özel Eğitim Kurumları Derneği Federasyon Başkanı Fasih Karakaya,“Üyeleri yapmış olduğu çalışmada 2020/2021 bütçesinden ücret iyileştirilmesi ve servis ücretlerinin ödenmesi durumunda yaşanan zorlukların bir nebze hafifleteceğini ön gördüler.”dedi.  

Bu bağlamda Özel Eğitim Kurumları Derneği Federasyonu Elazığ il başkanlığının hazırlamış olduğu çalışma dosyası Ak parti Elazığ il başkanı Sayın Yıldırım’a takdim edilmiştir. Özel Eğitim Kurumları Federasyonu Elazığ İl Başkanı Fasih Karakaya ve Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Emrem Elazığ Ak Parti İl Başkanımızın göstermiş olduğu pozitif tutum ve alakası nedeni ile memnuniyetlerini dile getirerek Sayın Şerafettin Yıldırım’a teşekkürlerini ilettiler.