Özdağ, Anne ve Babaları Eve Kilitleyecek!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, marjinal çıkışlarına devam ediyor. Kilis'te sığınmacıların nasıl gönderileceğine ilişkin canlı yayında toplantı yapan Ümit Özdağ, gençlere skandal bir çağrıda bulundu.

Özdağ, Anne ve Babaları Eve Kilitleyecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özdağ, "Bu ülkede 10 milyonu aşan sığınmacı var. Sığınmacıları yollayacak bir tek parti var. O da Zafer Partisi. Türk gençliğinin büyük bir desteği var. Benle fotoğraf çektirmeye geliyorlar nereye gitsem. Ben de onlara şöyle söylüyorum, annenizi ve babanızı da Zafer Partisine oy vermeye ikna edin, ikna olmuyorlarsa seçim günü eve kilitleyin. Oy kullanmasınlar."

Siyasetteki tek projesini, sığınmacılar üzerine oturtup   ülke içinde de ayrımcılık  tartışmaları yaşatan, bununla da kalmayıp gençlerin  anne ve  babalarıyla tartışma zeminini  hazırlayan Özdağ ‘ı siyasette sandığa kilitlemek gerek.

Tüm dünyada yükselen bir trend halini alan göçmen düşmanlığını ülkemizde de alevlenmesine kapı aralayan Özdağ’ın daha mantıklı bir siyaset yapması kendisini alternatif parti haline getirebilir. Ancak bundan kaçarsa ve sığınmacılar üzerinden gitmeye  devam ederse, siyasetin de dışında kalır ve bir arpa boyu ilerleyemez.