Ortaç'tan Yürekli Çıkış

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dijital bir platformda yayınlanan bir programa konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu.

Ortaç'tan Yürekli Çıkış

Artık muhalefet cephesinden tepki almaktan korkmadığını dile getiren Ortaç, "Ben Tayyip ağabeyi, Emine ablamı kişilik olarak seviyorum. Erdoğan'ın attığı adımlar 10 numara" dedi.
'Tarkan Geççek şarkısıyla Cumhurbaşkanına saygısızlık mı etti?' sorusunda Serdar Ortaç, açık bir şekilde cevap vererek “Tarkan olayı gereksiz bir polemik. Bu şarkıyı onun için yapmadığı belli. Adam pandemi geçecek diye bağırdı. Şarkı da çok dinlenecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil ki! Lay lay lom yaparım, hepimiz yaparız. Bu duruma düşmemek için böyle şarkılar yapmıyorum’ dedi.
Sertaç Ortaç bunları söyledi ya, artık sus susturabilirsen muhalefet cenahına yakın duran sanatçı ve sosyal medya kullanıcılarını.
Bu ülkede demokrasi, fikir ve düşündüğünü söyleme özgürlüğü ne hikmetse hep bölücü, yıkıcı ve ülkesi aleyhine duruş sergileyenler için var. 
Memleketini, toprağını ve ülkesinde ortaya konan bir başarıyla gurur duyan ve bunu paylaşmayı düşünenler, gelebilecek sosyal medya baskısı ve meslektaş zorbalığından çekindikleri için çoğunlukla sessiz kalmayı tercih ediyorlar. Durum böyle olunca da sosyal  medya ve sanatçı camiasında sanki herkes iktidara düşmanmış gibi bir algı oluşuyor.
Serdar Ortaç, "Eskiden muhalefet kızmasın diye temkinli konuşuyordum, artık temkinli konuşmuyorum. Her geçen gün görüyorum ki, bütün atılan adımlar 10 numara. Evet, Cumhurbaşkanımızın, hükümetin yaptığı her adımı destekliyorum.” diyerek bu mahalle baskısını ve akran zorbalığını yerle bir eden cesur bir çıkış yaptı.
Serdar Ortaç, bu çıkışıyla umarız ki Ak Partiden nemalanan, önemli mevki ve makamlara gelen ancak yarınlarından korkan; ürkek siyasetçi, sanatçı, iş insanı ve bürokratlara örnek olur.