Önce Hizmet Önce Kalite Diyoruz

Başak MERAL GÜNDÜZ/İşlerini iyi yapan ve ürünlerini kaliteli ve temiz bir şekilde müşteriye sunan firmalar, vatandaşlar arasında kısa sürede isim yaparak büyürler. İşte Öz Toprak Unlu Mamülleri de bu işletmeler arasında yer alıyor. Bulunduğu çevrede isim yapmış olan Öz Toprak Unlu Mamülleri kalite, hizmet ve temizlik konusuna öncelik vererek faaliyetlerine devam ediyor. İşletmecisi Suphiye Toprak ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Önce Hizmet Önce Kalite Diyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et


UNLU MAMÜL SATIŞLARINDA BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR

Suphiye Toprak, “Unlu mamüller işletmeciliği, çok zevkli ve eğlenceli bir iştir. Bir şeyler üretmek ve bu ürünleri sunmak, sonrasında müşterilerin mutlu olduğunu görmek insana gerçekten çok güzel duygular tattırmakta. Ama yaptığımız unlu mamül satışlarında büyük düşüş var. Fiyatlar arttıkça alım gücü de azalıyor müşteri sayımızda. Aşırı yoğunluk olduğu günlerimiz yok artık. Sadece elimizin lezzetine alışan mahalle sakinlerimiz bizden vazgeçmiyor. Sağolsunlar."

Vatandaşla iletişimi sağlamak zor oluyor mu?
Suphiye Toprak “Vatandaşlarımız bu ürünleri ve hizmetimizi görüyor, alıyor ve değerlendiriyor. Sofrasına aldığı ekmekler, kuru pastası, yaş pastası veya yöresel ürünleri bizzat tadarak, alıyorlar. Anlatmıyoruz; tattırarak anlatıyoruz. Ondan dolayı da verdiğimiz hizmeti zannediyorum layıkıyla yerine getirebiliyoruz. Müşterimizi memnun edebiliyoruz. O konuda memnunuz ve oldukça rahatız. Müşterimizin yüzünde o güler yüzü görürsek bizim için o günün en büyük kazancıdır” dedi.