Ömer Yıldız ve Emre Şahin geliyor!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, ligden çekilme talebinde bulunan Diyarbekirspor'dan iki oyuncuyla prensipte anlaştı

Ömer Yıldız ve Emre Şahin geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirlediği takvime göre 18 Şubat’a kadar uzatılan 2. Transfer ve Tescil Dönemi öncesi Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Yaşanan deprem felaketi sonrası ligden çekilme talebinde bulunan ve bu talebi Türkiye Futbol Federasyonu’nca kabul gören TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Diyarbekirspor’dan Elazığlı forvet Ömer Yıldız ve sağ kanat oyuncusu Emre Şahin’le görüşen yönetim, her iki futbolcuyla prensipte anlaşma sağladı. Elazığ’a davet edilen futbolcularla resmi sözleşme imzalanması bekleniyor.

Ömer Yıldız Kimdir?
2 Eylül 1995’te Elazığ’da dünyaya gelen ve Elazığspor altyapısından yetişen Ömer, Vanspor, Sakaryaspor, Hatayspor, Niğde Anadolu FK, Menemen FK, Karacabey Belediyespor, Bayburt Özel İdare, Adıyaman FK ve son olarak Diyarbekirspor formaları giydi. Sezonun ilk yarısında Adıyaman ekibinde 16 ve Diyarbekirspor’da 3 maça çıkan Ömer, toplam 6 gol attı.

Emre Şahin kimdir?
1992 Belçika doğumlu olan Emre, Buca Geliştirme altyapısında başlayan Türkiye kariyerinde, Ankaragücü, Bodrumspor, Bayburt Özel İdare, Esenler Erokspor, Sivas Belediyespor, Batman Petrolspor ve son olarak Diyarbekirspor formaları giydi. Diyarbekir ekibinde 13 maçta forma giyen sağ kanat oyuncusu 1 gol attı.