Olmaz Ki Ama! 

14 Mayıs 2023 seçimlerinin o stresli ortamında açıklamalarıyla herkese tebessüm ettiren bir adayımız vardı.

Olmaz Ki Ama! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müthiş bir özgüvenle bağımsız milletvekili adayı olan, siyasete ve adaylara tepkili 1600 seçmenin oyunu almayı başaran Elazığ'ın bağımsız milletvekili  adayı ve Salıbaba Muhtarı Hacı Güneş, yine gündemde.

Seçilerek giremediği TBMM'ye giden, burada çektirdiği fakat çevresindekilerin çok rağbet etmediğinin göründüğü resimleri paylaşan Güneş, Ankara’nın ardından İstanbul’a da giderek teşekkür ziyaretlerinde bulunmuş.

Hacı Güneş vekilimiz  belli ki gündem olmayı çok sevmiş. Kendisinin konuşulmasını hakkında haber yapılmasını oldukça benimsemiş.

Renkli kişiliği ve ilginç açıklamalarıyla farklılık oluşturan Hacı Güneş, bulunduğu her ortamda ilgi odağı olmakla kalmıyor,  sosyal medyada yapılan canlı yayınlarla da tüm ülkeye sesleniyor.

Bağımsız adayımız Hacı Güneş, 2028 seçimlerine hazırlanıyor ama bu kez Ak Parti’den aday olmayı düşünüyor. Zira ona göre meclisi karıştıracaklarından korktukları için müesses nizam  bağımsız milletvekili istemiyormuş.

Aslında Hacı Bey Milletvekili olmaktan çok, aday olmayı ve gündemde olmayı çok sevmiş. Her görenin resim  çekmek için yarıştığı bir şöhrete ulaşmak da onu mutlu ediyor.

Hacı Güneş vekilimiz mutlu olacaksa varsın birileri de onun şöhretinden faydalanma fırsatçılığını göstersin. Ama canlı yayın yapan ya da resim çekip yayınlayan arkadaşlarımız biraz daha ciddi olur ve söylenenleri dikkatle dinlerlerse iyi olur.  Adam önemli gerçekleri ortaya koyuyor, Türkiye’nin ve siyasetin hakikatlerini ve karanlık oda planlarını  ifşa ediyor ama çevresindekiler bıyık altından gülüyor.

Olmaz ki ama böyle de yapılmaz ki… Emeğe saygı, cesarete saygı ve her şeyden önce vekile saygı…