OĞUZHAN DEMİR, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

MHP Elazığ İl Başkanlığı 11

OĞUZHAN DEMİR, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Elazığ İl Başkanlığı 11. Olağan İl Kongresi, yoğun bir katılımla, Elazığ’da özel bir otelin Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

Tek liste olarak seçime giren Başkan Oğuzhan Demir yeniden başkan seçildi.

Düzenlenen kongrede bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir, ’Kongremizin Sonuçları, MHP camiasına ve tüm Elazığ'a hayırlı uğurlu olsun. Desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

MHP İl Başkanı Demir , " Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin her zaman yanında olduk. Bundan sonraki süreçte de, santim şaşmayarak yanında yer alacağız. Uzun zamandır MHP ve Türkiye üzerinde oyunlar oynanmakta ve hesaplar yapılmaktadır. MHP camiası olarak, oyunları ve hesapları bozmak için mücadele etmeye devam edeceğiz. Kardeşlik hukukunu bozmadan ülkece birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Tanrı Türk’ü korusun ve yüceltsin" dedi.

MHP Elazığ İl Başkanlığı 11. Olağan İl Kongresi'nde kazanan liste şöyle:

İL BAŞKANI: Oğuzhan Demir

YÖNETİM KURULU: Mustafa Dilek, Ahmet Erdoğan, Hasan Karaca, Mesut Bulut, İ. Sinan Yılayaz, Semih Işıkver, Onur Köseli, Y.Kenan Derin, E.Kerem Umudum, Sedat Selen, Gürbüz Kılıç, M.Mesut Tunç, Hüseyin Avcı, Fatma Sevinç Oğuzhan, Abdulkadir Kaya, Mehmet Çak, Mehmet Alemdar, Mustafa Alanbay, Ahmet Kızılkoca, Özer Macit, Mehmet Ünsal, Öztekin Demirci, İsmail Ebiloğlu, Nuri Dalkılıç. Disiplin Kurulu: Hüseyin Aydın, Selami Yetiş, Hüseyin Key, Mehmet Yalçın, Murat Şinik, Fethi Akbulut, Ahmet Feti Oruç.
 

ÜST KURUL DELEGELERİ: Oğuzhan Demir, Niyazi Rıdvan Kaya, Mustafa Dilek, Ahmet Erdoğan, Hakan Akan, Yüksel Ercan, Abdulhamit Kaya, Alpaslan Seyrek, Semih Işıkver.