ÖĞRETİM HUZUR VE GÜVEN TOPLANTISI YAPILDI

2017 - 2018 eğitim öğretim yılı sömestr tatilinin sona ermesiyle Palu'da öğrencilerin daha rahat ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için Palu Kaymakamlığı ve ilçe milli eğitim müdürlüğü işbirliğinde istişare toplantısı düzenlendi.

ÖĞRETİM HUZUR VE GÜVEN TOPLANTISI YAPILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Halk Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, Palu ilçe kaymakamı, belediye başkanı, ilçe milli eğitim müdürü, ilgili kurum amirleri, okul müdürleri ile okul aile birliği başkanları katıldı.

Palu ilçe Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK yaptığı açıklamada: ”Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin daha rahat ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri hususunda tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Ülkemizi ancak çağın gerektirdiği eğitimi almış, milli ve manevi değerlerle donanmış gençler ileriye götüre bilir. Bizler bu konuda öğrenci, veli, öğretmen ve milli eğitim müdürlüğümüz iş birliğinde 2. Eğitim Yarıyılında ilçemizde daha güzel çalışmalara imza atacağız. Şimdiden tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz” açıklaması yaptı. İstişare toplantısında okul idarecileri, okul aile birlik başkanları ve ilgili kurum amirlerinin ilçemizde eğitimin kalitesinin artırılması ve olan sorunların çözülmesi hakkındaki görüşleri alındı. Toplantıda: ”Okul, veli, öğrenci işbirliğini artırma, okul önlerinde güvenliğin artırılması, öğrencileri sportif faaliyetlere yönlendirme, ödüllü kitap okuma kampanyasına devam etme, madde bağımlılığı konusunda önleyici çalışmalar yapılması, eğitimdeki kalitenin artırılması” gibi konular ele alındı.