Öğrenciler Müdürlerini Gözyaşlarıyla Uğurladı !

Alacakaya Mermer Cemil Yaşlı lisesi öğretmen ve öğrencileri yaş haddinden dolayı emekli olan  çok sevdikleri okul müdürü Hasan SEKİN'e gözyaşları i&c

Öğrenciler Müdürlerini Gözyaşlarıyla Uğurladı !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alacakaya Mermer Cemil Yaşlı lisesi öğretmen ve öğrencileri yaş haddinden dolayı emekli olan  çok sevdikleri okul müdürü Hasan SEKİN’e gözyaşları içerisinde veda etti. Öğrenciler lisenin konferans salonunu hınca hınç doldurarak Hasan müdürü mesaisinin son gününde yalnız bırakmadı. Müdür sıfatıyla son kez öğrencilerinin karşısına çıkan Hasan SEKİN öğrencilerine ve mesai arkadaşı öğretmenlere nasihatler de bulundu.

Öğrencilerine hayat merdivenleri basamaklarının çoğunu yalnız çıkmaları tavsiyesinde bulunan SEKİN “ Hedefe giden yolun engeller, zorluklarla dolu olduğunun  bilinmesiyle kendinize özgüven duyarak çok çalışınız. Asla korkak, çekingen olmayınız. Fırsatları kovalayınız ve mutlaka yakalayınız” dedi.

Öğrencilerinin asla güzel ahlaktan, saygıdan ve disiplinden vazgeçmemesini isteyen SEKİN “ Göstereceğiniz disiplin sizleri hedefinizi kilitleyecek çoğu kapıyı aralayacaktır. Saygınlığınızı artıracaktır. Hep söylediğim gibi; sokaklar sizlere hayat kazandırmaz eğer hayat verseydi bütün sokak köpeklerinin tamamı hayat ve istikbal sahibi olurdu. Asla unutmayınız ! Sokağa bayrak ve yelken açan sokak fedailerinin tamamı huzursuz, güvensiz, ceza  ve tevkif evlerinin küf kokan havası içinde bunalımlı bir şekilde hayatlarını sürdürmektedir” diye konuştu.

Okuldaki mesai arkadaşlarına da nasihatlerde bulunan SEKİN “İşlerinizin zorluğunu biliyorum. Aileye, öğrenciye, çevreye il ve ilçe yöneticilerine karşı duruşunuzu biliyorum. Karar alırken öğretmenlerinizin huzurunu bozmayın, güvenini zedelemeyin” diye ifade etti.

Görev yaptığı ilçe halkını da unutmayan Hasan SEKİN “ Misafirperver Alacakaya halkına teşekkür ediyorum. Hiçbir zaman kendilerinden incinmedim. Hep onları saygıyla hürmetle yad edeceğim” diye kaydetti.  

Konuşmalarından sonra müdürlerini uzun süre ayakta alkışlayan öğrenciler günün anısına çok sevdiği hocalarına çiçek takdim ettiler.