Nişanlısını Katleden Cani Adliyeye Sevk Edildi

Elazığ'da 1 aylık nişanlısını (resmi nikahlı) silahla vurarak katleden M.C. emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edildi.

Nişanlısını Katleden Cani Adliyeye Sevk Edildi

Uzman Çavuş olarak görev yapan M.C. özel bir hastanede çalışan nişanlısını çalıştığı hastanede silahla vurarak katletti. M.C. olay yerinden kaçtıktan kısa bir süre sonra emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltı işlemleri tamamlanan M.C. adliyeye sevk edildi.

YÜREK YAKAN DETAY

Katil zanlısı M.C.’nin adliyeye sevk edildiği esnada katlettiği nişanlısı Burcu C.’nin cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak memleketi Karakoçan’a götürüldü. Burcu C.’nin tabutuna 1 ay sonra giyeceği gelinliği örtülürken ailesi ve yakınları o anlarda göz yaşlarına boğuldu.

NELER YAŞANDI
Olay, Elazığ’da özel bir hastanenin Onkoloji Merkezi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hastanede fizyoterapist teknikeri olarak görev yapan Burcu C. (32), geçen ay resmi nikah yaptıkları eşi Uzman Çavuş M.C. ile bahçede konuşmaya başladı. Ardından ikili arasında tartışma çıktı. M.C., bu sırada belinden çıkardığı tabanca ile Demir’e peş peşe ateş etti. Kadın kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli aracına binerek kaçtı. Talihsiz kadının sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen kadının yakınları sinir krizi geçirdi. Zanlı kısa süre içerisinde emniyet ekipleri tarafından cinayeti işlediği silahla birlikte yakalandı.