Nevşin Yine Üzülmüş

Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığını vatana ihanet boyutuna getiren bazı çevrelerin, ülkemiz lehine olan gelişmelerden rahatsızlıklarını dile getirmesi bu tiplerin gerçek niyet ve amacını ortaya koyuyor.

Nevşin Yine Üzülmüş
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rusya Devlet Başkanı Putin, "Türkiye'de Avrupa için büyük bir gaz merkezi kurabiliriz. Bunun için Avrupalı ortakların ilgi göstermesi gerekiyor." demesinin ardından, Türkiye'yi enerji krizinde önemli bir konuma getirerek uluslararası platformda elini güçlendirecek bu teklif Türkiye'de bazı kesimlerin hoşuna gitmedi.
Putin'in bu çıkışına ilk tepki gazeteci Nevşin Mengü'den geldi.

Putin'in Ak Parti'nin seçimi kazanması için çalıştığını söyleyen Mengü, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Putin Erdoğan’ın yeniden seçilmesi için maşallah AK Parti il başkanı gibi çalışıyor." dedi.

Enerji gibi önemli bir alanda Türkiye’nin dünyada kilit bir konuma getirecek bir gelişmeyi, bir Tük vatandaşı olarak memnuniyetle karşılaması gereken Nevşin Mengü, yaptığı değerlendirme ile ne kadar Türk olduğunu, ülkenin çıkarlarını koruduğunu ortaya koymuş.

İşin ilginç tarafı ise Nevşin Mengü’nün Millet ittifakını oluşturan cenahı kurtarıcı gibi görmesi ve onlara her türlü desteğini açıkça vermesi.

Nevşin gibi milli konularda bile, ülkenin stratejik bir konuma gelip kalkınmasına katkı sunacak konularda, sırf muhalif olma adına ülkesine düşmanlık eden kesimlerin desteklediği siyasi kanattan bu ülkeye ne hayır gelir onu kamuoyunun takdirine bırakıyor ve sözü üstat Necip Fazıl’a veriyoruz:

 "Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır."