Nevşin Vurur Perinçek durur mu?

Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un Bursa Gemlik'teki üretim tesisi törenle açıldı.

Nevşin Vurur Perinçek durur mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Törene katılanlardan biri de Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek idi.

Perinçek'in tören sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte dua ederken çekilen bir kareyi gazeteci Nevşin Mengü resmi Twitter hesabından paylaştı.

Mengü paylaşımında, "Perinçek’e bunu eden hayat sana bana ne etmez" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Mengü'nün attığı tweeti alıntılayan Perinçek, Atatürk'ün Büyük Millet Meclisi açılırken dua ettiği bir fotoğrafı paylaştı ve Nevşin’i yaman yerden vurdu.

Nevşin Mengü,’nün hayatı gerçekten zehir olmuş durumda. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her başarısına ters  bakan, özellikle milli başarılarından bile çılgına dönüp saç baş yolan bir muhalefet anlayışına sahip Nevşin’e hayat gerçekten de çok zor.

Mengü  her gün Erdoğan’ın  yeni bir başarısıyla, ülke halkının gurur duyduğu yeni bir milli gelişmeyle uyanıyor ve akşam katıldığı televizyon programlarında bunları itibarsızlaştırmaya çalışırken bir bakıyor ki kendisinin bizzat Erdoğan’ı kötülemek için davet ettiği konuğu bile bu başarıları övüyor.

Biraz kafa dinlemek ve kendi dünyasına hitap eden sosyal medya kullanıcılarının methiyelerini okuyup keyfiyat sürmek için eve gidiyor ama o da ne? Bir bakıyor yılların Maocu komünisti Doğu Perinçek, ellerini açmış  TOGG için dua ediyor. Eee şimdi nasıl çıldırmasın Nevşin. Hemen sarılıyor telefonunun tuşlarına ve  "Perinçek’e bunu eden hayat sana bana ne etmez" yazıyor.

Tabi Nevşin kiminle uğraştığının  farkında değil. Yılların çetin kurdu ve  sıkı siyasetçisi Doğu Perinçek, Nevşin’e tek bir kelime karşılık verme gereği duymadan Atatürk’ün ilk meclis açılışında elleri duada resmini paylaşıyor. 

Ve gerçekten de Nevşin’in korktuğu başına geliyor. Hani “Hayat sana bana ne etmez” dediydi ya Nevşin hanım  az önce. Perinçek anında öyle bir  karşılık verdi  ki neye uğradığını şaşırdı Nevşin  ve hala bir haber alınamıyor kendisinden…