Nevşin'den Saçmalamacalar

Taksim patlamasının ardından skandal ifadeler kullanan Gazeteci Nevşin Mengü, teröristin kimliği ile alakalı, 'Zanlı taksi bulabilsin diye yabancı uyruklu seçilmiş olabilir. Türk uyruklu olsaydı taksi almazdı, kalakalırdı!' ifadelerini kullandı.

Nevşin'den Saçmalamacalar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nevşin Mengü’den gelen  ve  vatan düşmanlığı barındıran sözlerine  çok da şaşırmadık. Bunların derdi ülke ve bu ülkenin huzur ve güveni  değil. Bu kişinin  ve bunun gibi düşünenlerin tek hedefi ve gayesi var o da Erdoğan’ı düşürmek. Erdoğan’ı düşürürken ülke düşmüş, masum canlar öldürülmüş, devlet 12 saat geçmeden teröristi yakalamış çok önemli değil. 

Bu tip insanlar ne yazık ki bu ülkenin toprakları üzerinde geziyorlar, yoksulluk edebiyatı yapıp iyi paralar kazanıyor, boğaza nazır mekânlarda balık yiyor ve iki kişi için 12 bin TL ödeyip kalkıyorlar. 

İktidarı eleştirmek farklıdır ve gereklidir lakin ülkenin, halkın safında olmak ve ortak düşmana karşı bir olmak farklıdır.

Düzelir mi bu tiplerin izanları ve düşünceleri asla.. Çünkü onların gözleri var görmez, kalpleri var hissetmez, kulakları var işitmez. Mühürlenmiş tüm duyuları ve kalpleri. Bırakalım kendi gayyalarında mutlu mesut yaşasınlar. Tabi ki şimdilik…