Nebati Alkış Bekliyormuş!

Ah şu Ak Partili bazı yetkililer var ya… Hangi kafadalar, hangi alemdeler anlayan beri gelsin…

Nebati Alkış Bekliyormuş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İşte son örnek: Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, akaryakıt fiyatlarının düşmesinin medyada az yankı gördüğünü söyleyip ve biraz da sitem ederek;  "Motorin 22 liraya indi manşetlerde yok. Benzin 22 liraya düştü altyazı geçiyor" demiş.

Nasıl bir izandır, nasıl bir açıklamadır  anlamak mümkün değil. Sanki başka bir dünyanın  adamı Bakan Nebati.

Millet zaten zamlardan, artan enflasyondan bir yıl içinde 7 liradan  26 liraya  çıkan benzin fiyatlarından bizar olmuş, aracını çıkartamadığı için belediye otobüsleriyle işine gidip burundan soluyor,  sen çık mazot 2 TL düştü de niye millet bana teşekkür etmiyor diye sitem et.

Akaryakıtta  iki ileri bir geri fiyat istikrarsızlığını görmezden gelerek ışık hızıyla yükselen fiyatları, brent petrol fiyatlarındaki aşırı düşüşlere rağmen kaplumbağa hızıyla ve iki TL düşmesini bayram havasında kutlanmasını beklemek ne siyaseti ne de toplumu okumak demektir.

Başarılı olamadınız bari susmayı bilin. İlla konuşmak istiyorsanız da makul bir şeyler söyleyin. Sorunu küçümsemeden, ret ve inkar etmeden kabul edip düzelmesi için çalıştığınızı söyleyin. İnanın ki bu yaklaşım size olan  güveni daha da artırır. Ama siz başarısızlığınıza alkış beklerseniz bunu sadece bu ülkede değil, ilkel kabilelerde bile göremezsiniz.