Nazırlı: 'Sahipsiz Elazığ Söylemi Şehri Aşağı Çeker'

Sahipsiz Elazığ söyleminin şehre bir katkısı olmadığını belirten Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ' Katkı sunmadığı gibi söylem şehri aşağı çeker' dedi.

Nazırlı: 'Sahipsiz Elazığ Söylemi Şehri Aşağı Çeker'

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme dair değerlendirmeler yaparak kısa vadede gerçekleştirmeyi düşündüğü hedeflerinden bahsetti.

NÖBET SİSTEMİNE DEVAM EDEĞİZ

Elazığ’a geldiklerinde her hafta bir ilçeye gideceklerini açıklayan  Nazırlı “Buraya geldiğimiz her hafta bir ilçemizde olacağız. Ve bu nöbet sistemini de devam edeceğiz. İlçeler beldeler her yeri ziyaret edeceğiz. Nöbet programlarında kahvehanelerde gidiyoruz yanımıza da kurum müdürlerinden ilgilileri de alıyoruz vei vatandaşın ilettiği sorunlarla ilgileniyoruz. Çözebildiğimiz sorunu orada çözüyoruz.  Çözemediğimizi neden olmadığını vatandaşa aktarıyoruz” dedi.

ELAZIĞLI KADINLARI REFAH İÇİNDE YAŞATMAK İSTİYORUZ

Kadınların projelerine özel destek vereceğini hatırlatan vekil Nazırlı “ Elazığlı hanımları daha konforlu refah içinde yaşatmak istiyoruz. Gençleri harfler içine sıkıştırmamalıyız. Gençlerimizin fikirlerini de önemseyerek ilerleyeceğiz. Kuşaklar arasındaki farklılıklar normaldir”

ULUOVA VE KUZOVA SORUNU

Uluova ve Kuzova ile ilgili olarak projelere de değinen Nazırlı “Kuzova’da çiftçinin elektrik maliyeti çok fazla. GES projeleri ile çiftçinin sulama maliyetleri azaltılmak isteniyor. Uluova’ya gelince pompa binası ihale edilmeli ve 1.5 milyarlık bir iş söz konusu.  Toplamda sulama projeleri ile ilgili 7 milyar gibi bir kaynak gerekiyor. İhale sürecine çıkması adına yüzde 10 bütçesi DSI tarafından hazır. 2 ya da 3 sezon sonunda sorunun giderilmesi adına çalışmalar var. Baskil’deki sulama göletlerindeki sorun da giderilecek. Bayramdan hemen sonra çalışmalar var” ifadelerini kullandı.

DERDİMİZ MAAŞIMIZI ALIP YATMAK DEĞİL

Şehrin sorunlarını çözmek için ellerinden   gelen gayreti göstereceklerini söyleyen Nazırlı “Derdimiz maaşımızı alıp mecliste oturmak değil. Bütün vekiller Elazığ’ın menfaati için çalışıyor. Amacımız şehrin ileri gitmesidir. Beş yıl boyunca amacım Elazığ'a hizmet etmek ve bunu yaparken de halkla arama uçurum koymuyorum. Vatandaş kendini rahat hissetsin istiyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.