Nailbey'de Kentsel Dönüşüm Sevinci 

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları'nın 31 Mart'ta yeniden Belediye Başkanı seçildiği takdirde, ilk olarak Nailbey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hamlesini başlatacağını açıklamasının ardından Nailbey Mahallesinde vatandaşlar çok mutlu olduklarını ifade etti. Muhtar İhsan Parlak, kentsel dönüşümle mahallelerinin vizyon bir mahalle olacağını söyledi.

Nailbey'de Kentsel Dönüşüm Sevinci 

Kübra Kabukçu/5 yılda söz verdiği projeleri bir bir hayata geçirerek Elazığ’ın değerine değer katan Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yeni dönemde önceliği kentsel ve yerinde dönüşüme vereceğini ifade etti. 

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları yeni dönemde, Nailbey Mahallesi’nde kentsel dönüşüm hamlesini başlatacak. Böylece, vatandaşlar depreme dayanıklı, yeşil dokuyla bütünleşmiş, genişletilmiş yollarıyla yepyeni bir yaşam alanı kazanmış olacak. 

Nailbey'de Kentsel Dönüşüm Sevinci 

KENTSEL DÖNÜŞÜM HAMLESİ NAİLBEY’DEN BAŞLIYOR 

Şahin Şerifoğulları, 31 Mart’ta yeniden Belediye Başkanı seçildiği takdirde, ilk olarak Nailbey Mahallesi’nde kentsel dönüşüm hamlesini başlatacak. Nailbey Mahallesi’nde yürütülecek çalışma, doğuda Bosna Hersek Bulvarı’ndan, batıda Şehit İdris Doğan Caddesi'ne kadar uzanan, General Hakkı Talay Caddesi ile Bağlar Sokak arasındaki toplam 8 adada, 930 mesken ile 174 ofis ve iş yerini kapsayacak. 

YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI 

Dönüşüm projesi; hem ağır hasar nedeniyle yıkılarak boş arsa olarak kalan parselleri, hem de mevcut deprem yönetmelikleri bakımından riskli durumdaki 40-50 yıllık binaları içerecek. Proje doğrultusunda mevcut durumda 10 metre genişliğinde olan Nailbey Mahallesi General Hakkı Talay ve Şehit İdris doğan Caddeleri 20 metre genişliğinde yeniden düzenlenecek. Hayata geçirilecek olan Nailbey Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandığında vatandaşlar depreme dayanıklı, yeşil dokuyla bütünleşmiş, genişletilmiş yollarıyla yepyeni bir yaşam alanı kazanmış olacak.

Nailbey'de Kentsel Dönüşüm Sevinci 

NAİLBEY MAHALLEMİZ VİZYON BİR MAHALLE OLACAK

Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları’nın yeni dönemde Nailbey Mahallesi’nde kentsel dönüşüm hamlesini başlatacağını açıklamasının ardından Nailbey Mahalle Muhtarı İhsan Parlak, Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. 

Muhtar Parlak,“ Sayın Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın açıkladığı kentsel dönüşüm projesi ile Nailbey mahallemiz vizyon bir mahalle olacak. Sayın Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na mahalle sakinlerimizin adına teşekkür ederim. Allah yolunu bahtını açık etsin.” dedi.

Nailbey'de Kentsel Dönüşüm Sevinci 

İNSANLARIMIZ NEZİH ÇEVRE VE SAĞLAM EVLERDE YAŞAYACAK

Muhtar Parlak sözlerine şöyle devam etti: “Mahallemiz inşallah hak ettiği değeri görecek ve vizyon bir mahalle olacak. Abdullahpaşa Mahallesi gibi bir mahalle olacak. Mahallemiz eski bir mahalle.40-50 yıllık binalarımız var. Bu Kentsel Dönüşümle mahallemiz yenilecek. İnsanlarımız daha sağlam evlerde yaşayacak. Vali Fahri bey ve Gazi Caddesi 10 kat, Şehit İdris Doğan 9 kat, diğer yerler 8 kat olacağını düşünüyoruz.” dedi. 

MUHTAR PARLAK:“ŞAHİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Şahin Şerifoğulları’nın açıklamasının ardından mahalle olarak çok mutlu olduklarını ve vatandaşların takdir ettiğini ifade eden Muhtar Parlak, “Şahin Başkanımızın müjdesi bizleri çok mutlu etti. Bildiğiniz gibi mahallemiz çok eski bir mahalle. Şehir Merkezinde olan ama eski binaların bulunduğu bir mahallemiz var. Kentsel Dönüşüm bizim için mutlaka olması gerekiyordu. Ben Şahin Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhtar Parlak son olarak, ”İnşallah mahallemiz eski günlerine dönecek. Vatandaşlar depreme dayanıklı, yeşil dokuyla bütünleşmiş, genişletilmiş yollarıyla yepyeni bir yaşam alanı kazanacak. Mahalle sakinlerimiz de çok mutlu oldu. İnşallah seçimden sonra en kısa zamanda başlar ve mahallemiz yeni hali ile Elazığ’ın vizyon mahallelerinden biri olur.” dedi.