MÜSİAD Yönetiminden FHGC'ye Ziyaret

Nisa Yılmaz/ Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ile Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin yeni yönetimine ziyarette bulundu.

MÜSİAD Yönetiminden FHGC'ye Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti (FHGC) yeni yönetimine ziyaretler sürüyor. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ve yönetim kurulu üyeleri, yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

FHGC Başkanı ve Fırat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Semih Erdem, MÜSİAD yönetiminin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyetini dile getirerek şu açıklamayı yaptı: “Cemiyetimiz STK’lar içerisinde çok eskidir. Otuz yıllık bir cemiyetiz. Basın çalışanlarımızın, çalışma ortamlarını daha iyileştirmek, onları kaynaştırmak için kurulmuş olan bir cemiyetiz. Geçtiğimiz Ocak ayında yapılan seçimlerde yönetim bizim yönetim kurulumuz seçildi. Yerel gazetelerden, ajanstan ve televizyonlardan oluşan bir yönetim kurulu oluştu. Bunun da amacı şu; birlikte daha iyi hareket ederek şehrimizin STK’ları, kamu kurum ve kuruluşlarının yaptığı icraatları kamuoyuna daha iyi duyurmak. Birinci hedefimiz yeni bir ofise taşınmaktı. Bunu da gerçekleştirdik. Bundan sonraki amacımız; basın toplantılarının cemiyetimizde yapılması. Onun için de bir salon oluşturduk. Yavaş yavaş bir şeyler yapmaya çalışacağız.

MÜSİAD, hem ülkemizde hem de ilimizde etkin bir STK. Başarılısınız, takip ediyoruz. Zamanının büyük bir çoğunluğunu bu işe harcıyorsunuz. Takdire şayan bir şey bu. Ziyaretiniz bizi mutlu etti, teşekkür ediyoruz.”

MÜSİAD Başkanı Uzun: “FHGC, İlimizin Haber Çınarı”

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun ise yönetim kurulu ile gerçekleştirmiş oldukları ziyarette şu ifadelerde bulundu: “Yaptığınız seçim neticesinde yeni yönetiminiz seçildi. Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, ilimizin bir haber çınarıdır. Günümüz dünyasında haberin ne demek herkes biliyor. Siz hem bunları bir araya getirmek hem de doğru haber adına gazetecilik ahlakına uygun çok önemli çalışmalar yaptınız, Ahmet Bey de öyle. Sizlere sıhhat ve selamet diliyorum. İnşallah daha güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum. Her zaman cemiyetin yanındayız. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.”