MÜSİAD Elazığ Başkanı Gürkan'dan EXPO 2022 Değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, 2-5 Kasım tarihlerinde İstanbul TÜYAP'da düzenlenen MÜSİAD EXPO 2022 Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Gürkan'dan  EXPO 2022 Değerlendirmesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gürkan; “MÜSİAD olarak uluslararası anlamda en önemli faaliyetlerimizden olan, Türkiye ve bölgenin en kapsamlı karma ticaret fuarı MÜSİAD Expo, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri, TBMM Başkanımız, Bakanlarımız ve MÜSİAD Elazığ üyelerimizin katılımıyla, 124 ülkeden binlerce ziyaretçi, katılımcı ve üst düzey diplomatik temsilciyi İstanbul'da bir araya getirdi. Küresel ticarete yön veren bu büyük buluşma, IBF Gıda Güvenliği ve Neslin Muhafazası Zirvesi, MÜSİAD Dünya Genel İdare Kurulu, D8 Ticari Diplomasi Zirvesi, Yabancı Misyonlar Resepsiyonu ve Uluslararası MoU Anlaşmaları İmza Töreni gibi etkinlikler ile ticari diplomasi şölenine dönüştü.TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezinde 25 bin metrekare fuar alanında düzenlenen 19'uncu MÜSİAD Expo2022, 24 farklı sektörden sanayici, girişimci ve iş insanının buluştuğu, sektörel çeşitliliği, çok kültürlü katılımcı ve ziyaretçi profili, milli teknoloji projeleri ve dünyanın dört bir yanından ülke stantları ile ilgi odağı oldu.

Oluşturduğu fırsatlar ile etkisi sınırları aşan MÜSİAD Expo kapsamında gerçekleştirilen B2B iş görüşmeleri ise, 60'tan fazla ülkeden ürün ve hizmet bazlı özel alım heyetlerini, doğrudan muhatapları ile bir araya getirerek, yeni iş birliklerine kapılar araladı.”dedi.

Gürkan, MÜSİAD Expo kapsamında, MÜSİAD Ticaret Ofisi ve MÜSİAD Invest projeleri de tanıtıldı. MÜSİAD, hayata geçirilen iki yeni proje ile ulusal ve uluslararası yatırımcılara da rehberlik edeceğini söyledi. 

Gürkan,“Camiamıza ve ülkemiz iş dünyasına büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olan, sadece derneğimizin değil, ülkemizin de gücü ve etkinliğinin bugün gelmiş olduğu noktayı en bariz şekilde gösteren organizasyonların başarı ile gerçekleştirilmesinin haklı sevinci ve gururunu yaşarken MÜSİAD Expo ve beraberinde ki etkinliklere dair organizasyonların öncesinde ve icrasında emeği geçen;

Başta MÜSİAD Genel Başkanımız Sayın Mahmut ASMALI, IBF Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Erol YARAR, önceki dönem Genel Başkanlarımıza teşekkür ederim.” dedi. 

Gürken,“Ayrıca MÜSİAD EXPO 2022’de stant açan ilimizin marka değeri Harput Dibek Kahvesi ve Expo kapsamında gerçekleştirdiğimiz stant ziyaretleri ve üyelerimizden almış olduğumuz bilgiler doğrultusunda birçok iş bağlantıları yapıldığını öğrenmemiz ve stantlarda yapılan iş görüşmelerinin faydalı olduğuna dair pozitif yansımalardan dolayı duyduğumuz memnuniyeti de özellikle belirtmek isterim” dedi.
 

MÜSİAD Elazığ Başkanı Gürkan'dan  EXPO 2022 Değerlendirmesi
MÜSİAD Elazığ Başkanı Gürkan'dan  EXPO 2022 Değerlendirmesi