MÜSİAD'da Gündem Elazığ Teknova OSB Çalışmaları

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nda bu hafta Elazığ Teknova (2.osb)Müdürü İlkay Akcan konuk oldu.

MÜSİAD'da Gündem Elazığ Teknova OSB Çalışmaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD üyelerine, 2. OSB hakkında bilgilendirmelerde bulunan,2. Osb Müdürü İlkay Akcan, çalışma alanları, yapılan faaliyetler, ile alakalı gerekli bilgilendirmelerde bulundu.

Akcan,“Elazığ Teknova Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak amacımız; kanun ve yönetmelikler çerçevesinde katılımcılarımızın ve müşterilerimizin beklentilerini, eksiksiz, zamanında, amaç ve isteklere uygun, tarafsız ve güvenilirlik ilkelerine bağlı kalarak karşılamaktır. ETOSB, Elazığ ilindeki mevcut lojistik ve ulaşım imkânlarının varlığı, geliştirilebilme potansiyeli ve mesafe yakınlıkları yanında bu hizmetlerin elde edilebilmesindeki düşük maliyet, Elazığ’ın sahip olduğu nüfus ve kalifiye eleman işgücü varlığı, köklü bir üniversitesi ve özellikle dünya genelince kendisini kanıtlamış bazı kâr marjı yüksek sektörlerde hammadde temini kolaylığı ile ucuzluğu gibi faktörleri göz önünde bulundurarak yatırım yapmak isteyen sanayiciler için önemli bir avantaj oluşturmaktadır.”dedi.

Toplantının kapanış konuşmasını yapan MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan; "Elazığ’ımızın gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Dost Meclisi toplantılarımızın bu haftaki konuğu 2. OSB Müdürü İlkay Akcan oldu. Kendisine davetimize icabet edip, vermiş olduğu bilgiler için teşekkür ediyorum.”dedi.
Toplantı soru cevap kısmı ile devam etti.