Müsamere Kazanmış Liseli!

CHP'de 13 yıllık Kılıçdaroğlu devrini sonlandırarak genel başkanlık koltuğuna oturan Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik 'Yeni genel başkanları da teröristlere selam gönderdi.

Müsamere Kazanmış Liseli!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Al birini, vur diğerine. Bunların birbirinden farkı yok" sözlerine yanıt vermiş ve demiş ki;  "Erdoğan bundan sonra geçen her günün, kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum"

Özgür Özel, anlaşılan Erdoğan’ın kendisinin ismini bile ağzına almamasına  çok bozulmuş ki “bundan sonra rahat edemeyecek” gibi içi boş cümle kurmuş. Özgür Özel’in yapacağı muhalefeti bilmeyen var mı? Kaldı ki Özgür Özel değil mi gezi olaylarına destek veren.

Özgür Özel, liselerarası müsamere yarışmasını kazanan bir gencin heyecanı ve zafer sarhoşluğu ile bu günlerde boş şeyler konuşabilir. Birkaç hafta bir konuşsun, içindeki nefretini döksün sonra 31 Mart minderinde kimin sırtının yere geleceği gözükür ve herkes haddini bilir ve yerine oturur.