Murathan Koktaş Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

İş İnsanı Murathan Koktaş, Hakimiyet Gazetesi'ni ziyaret ederek gazetemiz imtiyaz sahibi Ahmet Toprak ile gündeme ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Murathan Koktaş Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Koktaş, ziyareti kapsamında Hakimiyet muhabirlerine de açıklamalarda bulundu. 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde MHP' den Yazıkonak Belediye Başkanlığına Aday Adayı olduğunu açıklayan Korkmaz, yaptığı açıklamada parmak izi kadar bireysel ve özel hizmetleri hayata geçireceğinin altını çizdi.

“HALKIMIZ DAHA İYİ BİR YAŞAMI HAK EDİYOR”
Murathan Koktaş: ”Güzel bir beldemiz ve çok kıymetli bir halkımız var. Bu Halk çok güzel yaşamayı, daha iyi sosyal haklar edinmeyi ve refah bir hayat sürmeyi hak ediyor. Öncelikli olarak bir danışmanlık firmam var bu noktada amacım çocukların ve gençlerin geleceği, psikolojik iyilik hallerinin desteklenebilir olması, sonrasında ise aynı sosyal ortamlarda beraber yaşayacakları komşunun, akrabalarının, diğer mahalle çocuklarının geleceği için bir şey yapmak, yolunda gitmeyen yönetim şekillerini tespit etmek ve düzeltmek, çocuklarımıza daha refah bir ülke ortamı bırakmak için bu yola girme kararı aldım.” dedi.

Murathan Koktaş Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

YAZIKONAK STRATEJİK BİR BELDE”
Açıklamasını sürdüren Koktaş: “Aynı zamanda Yazıkonak Beldesi bölgenin doğu ve batısını birleştiren stratejik bir konumda. Şu an şehir dışında kurumsal danışmanlık teklifi götürdüğümüz birçok firma Türkiye’nin neresinde olursa olsun Elâzığ organize sanayisinin adresinde Yazıkonak beldesinin adı geçtiği için beldeye hâkim ya da adını duymuş durumda. Bu açıdan beldemiz sadece sanayiyi barındıran yapısıyla dahi kendi reklamını kendisi yapabilen bir avantaja da sahip. Bu sebeple amacım adından daha çok bahsettirmesine sebep olabilmek sürekliliği ve verimliliği sağlayabilmektir” şeklinde konuştu.

“VERDİĞİM HİZMET PARMAK İZİ KADAR BİREYSEL OLACAK”
Koktaş: “Bu noktada öncelikli amacım tercih edenlerle tercih edilen olarak var olan ekmeği bölüşmek, birlikte güçlenmek, zorlukları güvenerek aşmak, imkanları herkes için kılmak.
Daha önce adaylık açıklamamda söz verdiğim gibi milletimizin her bir ferdiyle kucaklaşacağım, her kapıyı çalacağım, her haneye gireceğim uzattığım elim yetimin başını okşayacak; bir fakirin evine katık olacak, bir engellinin umudu kalacak; bir öğrencinin geleceğini müjdeleyecek, işçiye hak, işverene adalet, bir kadına güvence, bir ağaca koruma olacak.” dedi.

Murathan Koktaş Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

“EŞİT DEĞİL ADALETLİ DAVRANACAĞIMA SÖZ VERDİM”
İş İnsanı Koktaş: “Adalet ve eşitlik kavramının aynı olmadığını düşünüyorum. İki şeyin her yönden denk olması eşitlik demektir. Adalet ise, her hak sahibine hakkını vermektir. Yaşanılan hayat eşit şartlarda değilken eşitlik ilkesinden çok adil olma ilkesini benimsiyorum. Bu sebeple herkes neye ihtiyacı var ise ihtiyacı olanı ihtiyacı kadar almalı.Kimse derdini anlatması için davet edilmeyecek ,sorununu anlatması adına  randevu almak zorunda kalmayacak genel olarak bu sorunlar analiz edilecek, araştırılacak alt yapısı hazırlanacak ve hizmet ihtiyacı olanın ayağına gidecek .Nereden geldiğimin farkında olarak bel altı siyaset yapmadan sürecimi hakkıyla yerine getirmeyi amaçlıyorum” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.