Murat Beycur Aday Adaylığını Açıkladı

İş insanı Murat Beycur MHP'den Baskil Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.

Murat Beycur Aday Adaylığını Açıkladı

MHP Elazığ İl binasında düzenlenen aday adaylığı tanıtım programında konuşan MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal “Baskil’de ortam çok hızlı, MHP çok hızlı  çok kendine güvenir bir şekilde yoluna devam ediyor. Konu Baskil olunca bende heyecanlanmaya başladım. Kelimeler boğazımda düğümlenmeye başlıyor. Her şey yolunda gidiyor. Baskil’de üç hilalli sancağımızı dikmeye hazırız. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin”dedi.

Murat Beycur Aday Adaylığını Açıkladı

MHP’nin her kademesinde görev aldığını dile getiren aday adayı Murat Beycur ise yaptığı açıklamada “Bu kutsal yolda neferi olmaktan gurur duyduğum siyasi partime 31 Mart 2024 yapılacak yerel seçimlerde aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Siyasi birikimimiz ekiplerimiz ve projelerimizle Baskil’e hizmetkâr olmak için yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın. Baskil’in sorunlarını malum hepiniz biliyoruz. Çözüm odaklı gönül belediyeciliği ile istişare ederek çözüme kavuşturacağız. Hizmet konusunda her zaman gücünü arkamızda gördüğümüz sayın il başkanım bölgemizin umudu Elazığ’ın gururu kıymetli milletvekilimiz sayın Semih Işıkver’in de gücünü arkamıza alarak Baskil’in sorunlarını çözmeye çalışacağız.

Murat Beycur Aday Adaylığını Açıkladı

Rabbim il başkanımıza ve sayın vekilimize güç kuvvet versin. Hedefim Baskil’e MHP belediyeciliğini kazanmak ve üç hilal sancağımızı dalgalandırmaktır. Bu vesile ile aday adayı arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek 31 Mart akşamı halaylar ile kutlama yapmak istiyoruz. Güçlüyüz, güç bizden yana  bir mütefekkirin deyimiyle “ Kamil odur ki odur ki koya dünyaya bir ese, eseri  olmayanın yerinde yeller eser”. Biz Baskil’e eser koymaya geliyoruz. Baskil’i eserler ile inşa etmeye geliyoruz. Bu vesile ile Baskil Belediye Başkanlığı aday adaylığımız hayırlara vesile olsun. Baskil muradına erecek” diyerek sözlerini tamamladı.