Murat Akça adım adım Elazığspor'a!

Elazığspor'un transfer listesinde olan stoper Murat Akça, Evkur Yeni Malatyaspor yönetimine ayrılmak istediğini bildirdi

Murat Akça adım adım Elazığspor'a!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un transfer listesinde olan genç futbolcu Murat Akça’dan sevinçli haber geldi. Evkur Yeni Malatyaspor’da ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulmayan defans oyuncusu Murat Akça’nın takımdan ayrılmak için yönetime başvurduğu belirtildi. Geçen sezon takımın 1.ligden Süper Lig’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan, ancak bu sezon Süper Lig’de yedek kulübesine mahkum olan Murat Akça’nın yönetime başvurarak, ayrılmak istediğini ilettiği ifade edildi. Sarı kırmızılı yönetimin de Murat Akça’nın ayrılma isteğine olumlu yaklaştığı ve bu futbolcuyu transfer etmek isteyen Elazığspor ve Ç.Rizespor ile masaya oturacağı bildirildi.

 

MURAT AKÇA KİMDİR?

1990 Almanya doğumlu olan Murat, Galarasaray altyapısında yetiştikten sonra Denizlispor, Adana Demirspor, Sivasspor, Karabükspor ve son olarak Evkur Yeni Malatyaspor formaları giydi. Geçtiğimiz sezon Evkur Yeni Malatyaspor’un şampiyon olan kadrosunda da yer alan Murat, bu sezon 3 lig, 3 de kupa maçında görev yapabildi.

Kariyerinde 267 resmi maç ve 14 gol bulunan tecrübeli oyuncu, çeşitli yaş gruplarında 68 kez Milli formayı da giydi.