Muhtarların Tepkisi Kime?

İlimizde çok sayıda mahalle muhtarı, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları ortak metinle isim vermeden siyasilere tepki gösterdiler.

Muhtarların Tepkisi Kime?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birçok merkez mahalle muhtarının yayınladığı ortak metin şöyle:

“Yok arkadaş biz sular durulsun, herkes kendi işini yapsın, şehir bir huzura kavuşsun, vatandaşın sıkıntılarına çareler bulunsun  herkes millet için devlet için çalışsın, kendi işine baksın diye sessiz kalalım dedikçe, bakıyoruz ki bizimkiler yine ego peşine düşmüş, yaptıkları hareketin yanlış olduğunu bile bile sırf sözümüz yerine gelsin diye yine bir şeyler deniyorlar. Ey ağalar beyler inanın bu saltanat size kalmaz, yaptıklarınızda yanınıza kâr kalmaz. İnsan kendi siyasi partisine kendi davasına bu kadar mı zarar verir, demekki bunların derdi partileri, sayesinde ummadıkları konuma eriştikleri Cumhurbaşkanı değil, yarın rüzgar değişirse ona göre de yön çizerler.Geçenlerde manşet 23 ün yaptığı sokak röportajında Elazığ halkının ne düşündüğünü gördük. Sizin yaptıklarınızla Cumhurbaşkanına bunu yapmaya hakkınız yok önce bunu bilin. Devletimiz Şehrimizde 25.000 konut yaptı bu devasa bir yatırım bir şehrin yeniden inşası demek,şimdi şehirde omzunuzu gere gere yürümeniz gittiğiniz her yerde alkışlarla karşılanmanız gerekirken milletin içine çıkmaya korkar hale gelmenizdeki sebepler nedir, diye hiç düşündünüz mü? Zahmet etmeyin sizin yerinize biz düşünüp söyleyelim, Süreçte milletin sesine kulak vermediniz,uzak durdunuz, halktan kaçtınız, ancak bakan beyler geldiği zaman sizi gördük. Ki Allah tan Cumhurbaşkanımız öngörmüşte iki tane bakanımızı aylarca Elazığ da kalmaları için talimat vermiş. Onlar da olmasaydı vay halimize derdi hizmet olanın yükü ağır olur. Hele bir cumhurbaşkanımıza bir de kendinize bakın adam ülkenin derdiyle dertlenmekten ne hale gelmiş, siz bir şehrin derdiyle bile ilgilenmediniz, İki resmi yan yana koyduğumuzda zaten görüyoruz. Yazıktır,günahtır,çıkın bu milletten özür dileyin sonrasında cumhurbaşkanın dan biz yapamadık, başaramadık hem şehrimize hem size zarar verdik. Herkesin selameti için biz yokuz deyin. Yoksa hem kendinize hem güzelim şehrimize hem cumhurbaşkanımıza zarar verirsiniz.”

Muhtarların bu açıklamaları, mevcut milletvekillerinin başarı gösterememe sebebiyle yeniden aday olmalarının partileri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a zarar vereceğine dikkat çekmek amacıyla yayınladıkları iddia ediliyor.