Muhtarların Desteği Ne Anlama Geliyor?

Son bir aydan beri bu köşelerden bir iddiada bulunuyor ve diyoruz ki, bu muhalefet Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seçim kazandıracak.

Muhtarların Desteği Ne Anlama Geliyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6’lı masanın çoklu yönetim anlayışı, İstanbul metrosunun açılışında İmamoğlu’nun “metromuz kaptansız çalışıyor” bilgilendirmesi karşısında Kılıçdaroğlu’nun “peki kapıları kim açıyor” sorusu ve Akşener’in de  “tıpkı Paris’teki gibi” beyanından sonra o cenahta da şok yaşandı. 

Bugüne kadar Ak Partiye kızan ve küsenler, “Bu kişiler  mi bizi yönetecek?” diyerek tekrar Erdoğan’a yöneldiler.

Bunun en somut ve güncel yansıması da Baskil başta olmak üzere merkez, Sivrice, Keban ve Ağın'a bağlı köy ve mahalle muhtarlarından oluşan yaklaşık 150 kişilik muhtar heyetinin AK Parti Elazığ İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek Erdoğan’a desteklerini açıklaması oldu.

Toplumun içinde olan ve halkın hissiyatına vakıf olan muhtarların bu tavrı, siyasi bir destekten öte bir anlam ve değer taşıyor.

Muhtarlarımız ülkenin geleceğini karartmamak adına, ülkeyi maceraya atmama adına bir tavır ortaya koydular ve bölge halkının hissiyatını dile getirdiler.

Muhtarlarımız, Türkiye Yüzyılı hedeflerinin hayata geçmesini ve ülkenin kalkınma hızının kesintiye uğramaması için Erdoğan’a desteklerini ifade ettiler.

Bu destek, bölgesel bir destek yanında  tüm halkımız ve şehrimiz adına verilmiş destektir.

Göreve geldiği günden beri her kesimle sahici ve samimi bir iletişim dili yakalayan, her kesimden insana dokunabilme başarısı gösterdiği için de tabandan takdir gören Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya gelerek 2023 yılında yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti’ye desteklerini açıklayan muhtarlarımızın Erdoğan’a destekleri ve onun hayallerinin gerçekleşmesine katkı için böylesine bir adım atmalarını takdirle karşılamak gerekir. 

Zira gün,   geçici ekonomik sorunlar gerekçe gösterilerek FETÖ’cülerin, ABD Başkanı Biden’in, PKK terör örgütünün ve tüm kirli odakların emellerine ulaşmalarına kürek çekilecek gün değil Türkiye’ye sahip çıkma günüdür.