MUHTAR, KENDİ İMKÂNLARIYLA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPARAK TAKDİR TOPLANDI

Erkan BAY/Koronavirüs salgınının Türkiye'ye sıçramasının ardından Elazığ'da da topyekün temizlik seferberliği başlatıldı. Virüsün yayılmasında önleyici tedbirlerin başında bireysel hijyen gelirken belediyelerde mahallelerde sokakları, caddeleri ve bulvarları temizlemeye devam ediyor.

MUHTAR, KENDİ İMKÂNLARIYLA ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPARAK TAKDİR TOPLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’ın Zafran Mahallesi Muhtarı Selahattin Kuşaksız ise önemli bir çalışma başlatarak, herkese örnek oldu. Kuşaksız, kendi imkânları ile çevre temizliği yapmaya başladı.

Kuşaksız yaptığı açıklamada, ”Zafran Mahallemiz 55 hane ve 123 nüfustan oluşmaktadır. Özellikle korona virüs nedeniyle vatandaşlarımız fazla dışarı çıkmıyor. Bende muhtar olarak mahallemizin çevre temizliğine dikkat ediyorum.Elazığ Belediyesi düzenli olarak mahallemizde temizlik yapıyor. Bende fırsat buldukça mahalle aralarında çevre temizliği yaparak destek oluyorum.”dedi.

Kuşaksız sözlerine şöyle devam etti: “Tarihi çeşmemizin tadilatı ve mezarlığımızın etrafına tel örgü çekilmesi Elazığ Belediyemizce yapılarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulmuştur. Muhtar olarak mahalle sakinlerimizin her türlü ihtiyacı karşılamak için mücadele ediyoruz. Özellikle bu korona virüs nedeniyle mahallemiz, devletimizin aldığı her türlü tedbire uydu. Her hangi bir sorun yaşanmadı.”dedi.