Muhtar Demirpolat:'Vatandaşlar Harput'ta Yaşanan Değişimi Görüyor'

Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarının Harput'a önemli hizmetler yaptığını, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi de böyle bir hizmetlerin olmadığını ifade etti.

Muhtar Demirpolat:'Vatandaşlar Harput'ta Yaşanan Değişimi Görüyor'

Harput Mahallesi Muhtarı Zülküf Demirpolat,Elazığ Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

Muhtar Zülküf Demirpolat yaptığı açıklama da,"Tarihi gün yüzüne çıkaran Başkan Şahin Şerifoğulları’ndan Allah razı olsun. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, görevine  başladığı günden itibaren Harput için çok büyük hizmetler yaptı. Bu yaz sezonunda Harput  hizmetler ve turizm acısından yerli ve yabancı konuklarını ağırladı. Elazığ Belediyesi bir çok yeri faaliyete geçirdi. Harput'ta tarihi yerlerin restoransyonu yapıldı" dedi.

HİZMETLER HARPUT'A BÜYÜK BİR KATMA DEĞER SAĞLADI

Hoca Hasan Hamamı, Cam Seyir Terası ve Basın Müzesinin Harput'a önemli bir katma değer sağladığını ifade eden Muhtar Zülküf Demirpolat, " Harput'a çok büyük bir katmadeğer sağlayan bu hizmetlerinden dolayı  başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Harput Kalesi'nin  de restorasyon çalışmaları sürüyor. Bir an önce Harput Kalesi'nin de turizme kazandırılmasını istiyoruz" diye ifade etti.

YAZ SEZONUNDA HARPUT ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yaz sezonunda Harput'un yerli ve yabancı turistler tarafından çok büyük ilgi gördüğünü ifade eden Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat,"Bu yaz sezonunda Harput  büyük bir ilgi gördü. Özellikle  bayramda çok büyük yoğunluk oldu. Yapılan hizmetler sonucu Harput’ta büyük  değişimler  yaşandı. Yapılan bu hizmetleri insanlar görüyor ve takdir ediyor" dedi.