Muhatabına…

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, yayınladığı video ile CHP - İYİ Parti ve HDP'ye çağrıda bulunmuş.

Muhatabına…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 AK Parti ve MHP'yi hedef gösteren Karasu 'İstediklerini yapamazlar. Bunlar yeni bir Türkiye yaratmak istiyorlar. Türk İslam sentezi diyorlar. Halk ayağa kalkmalı sokaklara çıkmalı. CHP, İYİ Parti, HDP bunların harekete geçmesi gerekiyor'. diyerek ismini saydığı siyasi parti liderlerine bir nevi emir ve talimat veriyor.

Şimdi başta İyi Parti olmak üzere bu çağrı karşısında sessiz kalacaklar. Çok sıkıştıklarında ise “Bizi bağlamaz, kendi görüşleri” diyecekler. Ama adam, tek tek isim vermiş. CHP, İyi Parti ve HDP’yi peşpeşe saymış. Demek bu partiler üzerinde etkileri ve yetkileri var adamların. Ve telkin ve tavsiyeden öte, bu talimatı verebilecek derecede kendini söz sahibi görüyor bu partiler üzerinde.

Ekonomik sorunlarla uğraşan ve düzletilmesi noktasında kendi yöntemleri ile mücadele eden Ak Parti’nin düştüğü bu durumdan yeni senaryolar çıkarmak ve bunu hayata geçirmek konusunda Kandil’in adamları ne kadar aktif ve ne kadar mahir görüyorsunuz değil mi?

İHA ve SİHA’larla yapılan operasyonları insan haklarına aykırı diyerek şikâyette bulunan PKK’nın, millet ittifakı partilerine talimat vererek halk ayaklanmasına çağırması, sorunun bir seçim ve iktidar sorunu olmadığını net bir şekilde ortaya koyuyor. 

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, yayınladığı videoda CHP - İYİ Parti ve HDP'ye çağrıda bulunması alçaklığına ise “Muhatabına” diyerek kamu vicdanına havale ediyoruz.