MOTORSİKLET HIRSIZLARI HIZ KESMİYOR

Her türlü güvenliği önlemi aldığı halde motorunun çalınmasına engel olamadığını belirten İbrahim Çelikdemir ' Bu ay içinde 2 defa motorsikletim &ccedi

MOTORSİKLET HIRSIZLARI HIZ KESMİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her türlü güvenliği önlemi aldığı halde motorunun çalınmasına engel olamadığını belirten İbrahim Çelikdemir “ Bu ay içinde 2 defa motorsikletim çalındı. İlk çalındığında 2 gün sonra motorsikletim  orada oyun oynayan çocukların ihbarıyla  Beyzade Camisi’nin  bahçesinde bulundu.   Günde 2-3 tane motorsiklet çalınıyor. Polisler yakalasa bile kanunların  yetersizliği  nedeniyle yakalanan hırsızlar mahkeme çıkmadan serbest bırakılıyor” dedi.

Motorsikletiyle ekmek parası kazandığını söyleyen İbrahim Çelikdemir “Ben gazete dağıtımını motorsikletimle yapıyorum. O benim elim ayağım her şeyim. Sürekli mağdur olmaktan bıktım. Bu tür olaylarda yakalanan hırsızlık şüphelilerin caydırıcı cezalar ile cezalandırarak kısmen de olsa önüne geçilebilir” dedi.

Çelikdemir, sözlerine şöyle devam etti:“ Elazığ’ın her tarafı mobese kameraları bulunduğu halde benim motorsikletim ne hikmetse bulunamıyor. İlk bulunduğunda çocuklar ihbar etmese yine bulunmayacaktı. Emniyet güçleri maalesef hırsızlık olayına yetersiz kalıyor.” dedi.